Zodii care mint cel mai bine

Rodica Mitu / 02 aug 2018 / 11:23 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Unele zodii mint foarte bine.

Rac

Pe lângă faptul că minciunile lor sunt prezentate cât mai elocvent, acestea sunt gândite în detaliu și tocmai de aceea, șansele ca un Rac să fie prins mințind sunt minime. Dar am putea spune că ar minți de cele mai multe ori doar ca să te protejeze ori de răutatea celor din jur, ori de propriile tale sentimente și suspiciuni.

Leu

Totul începe cu o întâmplare mai neobișnuită din viața de zi cu zi. Încep să-ți povestească, dar pe măsură ce continuă și îți observă entuziasmul, tind să exagereze adevărul. Cu cât mai uimit este interlocutorul lor, cu atât vor exagera mai mult tocmai ca să impresioneze. Dar de regulă, nu felul în care se exprimă, ci gestica lor îi dă de gol.

Balanță

Balanțele vor să evite cât mai mult conflictele. De aceea, deși relatate cu multă iscusință, minciunile lor vor apărea doar pentru a nu te supăra sau pentru a amâna cât mai mult o alegere în privința unui lucru pe care nu-l pot decide. Cu toate acestea, spre deosebire de Lei, nu o să îți dai seama că o Balanță a mințit decât atunci când va fi prea târziu. 

Scorpion

Natura lor analitică și simțul lor de observație acut le permit să ia în considerare fiecare unghi al unei situații și să compună cea mai bună minciună posibilă pentru a se acoperi, notează elle.ro. Prin urmare, dacă una dintre poveștile lor conține prea multe detalii, ar trebui să știi că ceva poate nu este în regulă.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25