Zodii care întorc și celălalt obraz

Rodica Mitu / 20 iun 2018 / 08:39 Salveaza PDF Comentarii
Zodii
Descriere foto: Zodii

Unele semne zodiacale sunt caracterizate prin bunătatea și altruismul lor. Își concentrează toate acțiunile pentru a elimina răul și nu le este frică să întoarcă și celălalt obraz.

Taur

Persoanele născute în zodia Taur sunt puternice, iar forța lor vine de undeva din interior. Aduc pacea și înțelegerea, îi fac pe oameni să devină mai buni pentru că ei înșiși sunt oameni cu suflet mare. Sunt generoși, carismatici și foarte atenți să nu îi rănească pe cei din jur.

Balanță

Persoanele născute în Balanță se dăruiesc în totalitate atunci când iubesc. Ele restabilesc ordinea, pacea și armonia. Readuc echilibrul în lume. Sufletul lor mare îi determină pe nativii acestei zodii să vadă doar binele în oameni, să caute să îi înțeleagă și să le fie alături, ba chiar să le rezolve toate problemele apărute ca și cum ar fi ale lor.

Săgetător

Săgetătorul este un adevărat soldat al dreptății și își folosește acest dar cu prisosință. Nu tolerează nedreptatea, iar ca un justițiar care e va restabili ordinea primordială. Sufletul său mare îl transformă într-un altruist fără pereche. E capabil să dăruiască foarte ușor tocmai acele lucruri la care ține foarte mult, notează ele.ro. Chiar dacă oamenii îi fac rău, acesta nu va conteni să le întoarcă și celălalt obraz.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26