Zodii care își păstrează relația privată vs. cele care spun tot

Conform astrologiei, semnul zodiacal poate arăta ce fel de persoană ești, introvertită sau extrovertită.

Scorpion

Apreciază foarte mult intimitatea. Va vorbi rar despre partener, doar în cazul în care este întrebat/ă.

Fecioară

Fecioara este foarte rezervată în legătură cu anumite aspecte ale vieții sale, în special relațiile de iubire. Ea nu va nega existența unui partener dacă va fi întrebată, însă nu este genul de persoană care să povestească cu ușurință. Fecioara iubește cu adevărat și vrea să se asigure că relația în care se află va dura cât mai mult. Așa că s-ar putea să fie mai secretoasă până când o să fie sigură de relație.

Capricorn

Această zodie este doar foarte modestă și îi place să-și țină viața personală cât mai privată. De asemenea, ea este foarte tăcută, și nu doar când vine vorba de relația ei.

Balanță

Balanța este o persoană liniștită și calmă. Indiferent de emoția pe care o simte, chit că este fericită sau supărată, nu se va expune în fața altora. Este foarte bună în a se controla. 

Pești

Este tot genul de persoană care preferă să rămână tăcută în legătură cu relația ei. Ea preferă să se bucure în liniște de ea decât să-i implice și pe alții.

Taur

Persoana din zodia Taur nu e nevoită să-ți spună că este într-o relație, pentru că îți poți da seama și singur. Obrajii îmbujorați, zâmbetul mare și strălucirea din privire o vor da de gol imediat. Persoana din această zodie este rezervată, dar nu într-un mod antisocial. 

Vărsător

Este genul de persoană care se ferește de oamenii curioși și nu dezvăluie nici măcăr informații de bază. Nu-i place când alții vor să afle tot, așa că dacă începe o nouă relație, va alege să țină totul pentru ea, măcar la început.  

Săgetător

Persoana din această zodie poate fi distantă când vine vorba de viața amoroasă, însă acest lucru se întâmplă deoarece nu îi dă prea multă importanță. Pentru ea, este doar o nouă aventură – câteodată relația este mult prea scurtă ori nu se poate numi o relație. Ea nu consideră că este important să zică tuturor despre noul partener, deoarece s-ar putea să nu reziste prea mult lângă el.

Leu

Persoana din această zodie adoră să fie într-o nouă relație. Pentru ea, o nouă relație e ca o pereche nouă de pantofi- ceva ce abia aștepți să arăți tuturor și pentru care să primești complimente. 

Rac

Persoana din această zodie nu este atât de matură când vine vorba de relația ei, deoarece este mult prea entuziasmată ca să țină totul pentru ea. Când întâlnește pe cineva pentru prima oară, ea mereu consideră că acea persoană este „the one.' 

Berbec

Această zodie va spune tuturor despre noua ei relație, fără să-i pese de părerea nimănui. Ea adoră să fie îndrăgostită și vrea cu adevărat să împărtășească acest sentiment.  

Gemeni

Persoana din zodia Gemeni spune tuturor despre relația ei. Ar țipa de la înălțime noua veste dacă ar putea. Ea adoră să spună lumii că are o nouă relație, deoarece este mult prea entuziasmată pentru a ține acest lucru doar pentru ea, notează elle.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel