ZODII care își ascund slăbiciunile

Unele semne zodiacale se tem să-și arate slăbiciunile.

Vărsător
Vărsătorilor nu le place să își arate emoțiile oricum, deci nu e surprinzător faptul că urăsc să fie vulnerabili. Preferă să țină pe cineva la distanță și să creeze un zid, decât să dea impresia că are sentimente.

Scorpion
Trădarea merge mână în mână cu vulnerabilitatea, pentru un Scorpion. Preferă să păstreze secretele pentru ei. Așa se simt protejați. Preferă să joace rolul persoanei puternice, care nu are niciodată nevoie de ajutor.

Fecioară
Pentru o Fecioară, perfecționismul reprezintă o cale de a nu fi vulnerabilă. Consideră că dacă va avea întotdeauna toate răspunsurile, ceilalți oameni nu își vor da seama că sunt la fel de umane și de slabe ca oricine altcineva.

Gemeni
Gemenii urăsc să fie vulnerabili în fața cuiva. vor întotdeauna ca persoanele din jur să îi vadă așa cum își doresc ei să fie văzuți, așa că au personalități diferite cu fiecare persoană în parte. Dacă arată mai multe variante ale lor, nimeni nu va ști cine sunt ei cu adevărat. Gemenii par că au o conexiune foarte puternică cu persoanele din viața lor, dar asta este doar de fațadă.

Taur
Taurul își folosește opiniile puternice și personalitatea impunătoare pentru a-și ascunde vulnerabilitatea. Deoarece atunci când se poartă ca și cum numai opinia lui contează, oamenii se îndepărtează. Urăște să arate cât de sensibil e cu adevărat.

Balanță
Balanțele încearcă să pară relaxate și detașate, dar sunt cele mai vulnerabile. Încearcă să își rezolve problemele fără ajutorul nimănui. Trebuie să prindă foarte multă încredere într-o persoană, pentru a scăpa de teama aceasta.

[citeste si]

Leu
Leilor le place ca oamenii să se ghideze după ei, notează elle.ro. Ei sunt Lei și simt că au o anume responsabilitate de a părea puternici și nevulnerabili. Ei nu înțeleg că arătând că sunt ființe umane și că au slăbiciunile lor îi vor face pe oameni să îi admire chiar mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel