Zodii care ajung la inimile tuturor

Zodii
Zodii

Unele semne zodiacale fac ce vor și nimeni nu le împiedică.

Taur

Femeia Taur este întruchiparea perfectă a reginei. E puternică, dar delicată, inteligentă, stilată și educată. Vorbește doar atât cât trebuie, niciodată în plus. E independentă, dar în același timp dominantă, având capacitatea de a dirija oamenii. Nu are nevoie de ajutorul nimănui pentru a ajunge acolo unde își dorește. 

Rac

Femeia Rac e regina inimilor! E frumoasă atât la exterior, cât și la interior. Sufletistă fără pereche, această femeie ajunge la inimile tuturor cu foarte mare ușurință și fără să facă nimic special în acest sens. Poate să ceară orice oricui și va primi, căci nimeni nu poate să o refuze. Are o putere uriașă de iertare și nu rămâne niciodată supărată.  

Săgetător

Femeia Săgetător poate fi intitulată Regina Dreptății. Este justițiară, nu suportă nedreptatea și face tot posibilul să pedepsească vinovăția. Și reușește. E capabilă să mute munții din loc atunci când are un crez, notează ele.ro. Cei care îi câștigă încrederea pot fi siguri că va fi în stare să își dea și cămașa de pe ea doar pentru a le fi lor bine. Peste tot unde merge reușește să facă o schimbare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel