Zodiac amerindian. Calități uimitoare. Ce trebuie să știi

Astrologie
Astrologie

Animalele din zodiacul amerindian sunt simboluri cu semnificații puternice.

Vidra (20 ianuarie – 18 februarie)

Au un mod deosebit de a percepe lumea și de a acționa. Niciodată nu știi la ce să te aștepți și cum să reacționezi, pentru că ele vor încerca să fie cât mai originale și să te ia prin surprindere. 

Lupul (19 februarie – 20 martie)

În zodiacul amerindian, lupul este considerată cea mai afectuoasă și iubitoare zodie. Lupii sunt persoane sensibile și foarte atașate de familie. Uneori, au nevoie de momentele lor de singurătate pentru a-și pune în ordine gândurile și sentimentele. Dar se întorc imediat lângă cei care îi iubesc.

Șoimul (21 martie – 19 aprilie)

Oameni de acțiune, buni judecători, cu o minte clară și o inteligență vie, nativii zodiei Șoim sunt apreciați pentru imparțialitatea și inteligența lor. La ei este cel mai bine să apelezi pentru a media un conflict.

Castorul (20 aprilie – 20 mai)

Una dintre cele mai frumoase calități ale persoanelor născute în zodiac Castorului este capacitatea sa de adaptare, indiferent de condiții. Sunt persoane de acțiune, harnice, calculate și bine organizate. 

Cerbul (21 mai – 20 iunie)

În zodiacul Amerindian, nativii din zodia Cerbului sunt considerați adevărate muze. Sunt creativi și spirituali, sunt buni oratori și captează ușor atenția celor din jur. Le place să se dea în spectacol, dar sunt și serioși când este cazul.

Ciocănitoarea (21 iunie – 21 iulie)

Sunt persoane devotate, afectuoase și grijulii cu apropiații lor. Te poți oricând baza pe un nativ din zodia Ciocnănitoarei, dacă acesta ți-a promis că te va ajuta.

Somonul (22 iulie – 21 august)

Este plin de energie și de resurse. Se motivează pe sine însuși și pe cei din jur pentru a cuceri cele mai dificile obiective. Are mereu câteva planuri de viitor și nu renunță la nimic.

Ursul (22 august – 21 septembrie)

Pragmatic și metodic, nativul Urs este cel mai îndemânatic din tot zodiacul. Pe el îl chemi când vrei să rezolvi o problemă care necesită multă concentrare, răbdare și atenție.

Corbul (22 septembrie – 22 octombrie)

Nativii Corbi pun mare preț pe educație și studii și se dedică unor profesii în care pot avansa ușor. Au mult farmec, își fac prieteni cu ușurință.

Șarpele (23 octombrie – 22 noiembrie)

Misterioși, introvertiți sau doar tăcuți, nativii din zodia Șarpelui sunt oameni pe care îi citești cu greu. Dar sunt inteligenți, spirituali și nu vorbesc niciodată doar ca să se afle în treabă. 

Bufnița (23 noiembrie – 21 decembrie)

Bufnițele sunt schimbătoare, profitoare și iscusite. Te pun imediat la punct dacă le încalci teritoriul, dar știu să fie și prietenoase și calde cu persoanele care le apreciază.

Gâsca (22 decembrie – 19 ianuarie)

Perseverentă și muncitoare, Gâsca este deosebit de apreciată în zodiacul Amerindian. Dacă vrei să vezi un lucru bine făcut până la capăt, cere ajutorul unui nativ din acest semn, notează libertateapentrufemei.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel