Zodia de care te îndrăgostești

În funcție de zodia pe care o ai, cauți anumite calități la un partener.

Iată care este zodia de care, de obicei, te îndrăgostești și alături de care ai avea parte de o relație perfectă:

Berbec – Leu

Leul are răbdarea necesară de a lua lucrurile încet, dându-i Berbecului șansa de care are nevoie.

Taur – Fecioară

Fiind un semn de pământ, Taurul are tendința de a se îndrăgosti iremediabil de Fecioară, un alt semn zodiacal căruia îi place să trăiască în liniște și pace. Taurul admiră stabilitatea Fecioarei, această pereche având o chimie puternică, datorită romantismului Fecioarei.

Gemeni – Vărsător

Oricine posedă abilitatea de a purta o conversație interesantă va câștiga inima zodiei Gemeni. Iar cel mai potrivit pentru această poziție este Vărsătorul. 

Rac – Scorpion

Scorpionul poate părea rece și distant, dar Racul reușește să vadă dincolo de aceste trăsături. Se bucură de misterul care îi învăluie și de procesul prin care descoperă personalitatea Scorpionului. 

Leu – Berbec

Din moment ce Leul este un semn atât de sigur pe el, de obicei se îndrăgostește cel mai tare de persoanele care se potrivesc cu energia pe care Berbecii o emană. Berbecul are curajul de a face primul pas. 

Fecioară – Capricorn

Pentru o relație stabilă, Fecioara va căuta întotdeauna un Capricorn, care debordează de tenacitate și ambiție. În același timp, pentru că ambele sunt semne de pământ, au o etică de lucru foarte puternică, respectându-se reciproc.

Balanță – Gemeni

Balanța va avea întotdeauna o conexiune specială cu zodia Gemeni, datorită pasiunii pe care o au pentru conversație. Așa că întâlnirea perfectă pentru ei înseamnă lungi conversații interesante în care să-și expună propriile viziuni. 

Scorpion – Taur

Ambele zodii sunt pasionale, iar în anumite situații au abordări diferite, un aspect pe care Scorpionul îl caută și îl apreciază. Taurii sunt stabili, iar Scorpionul gravitează în jurul unui astfel de partener.

Săgetător – Berbec

Ambele zodii sunt optimiste, se pot inspira una pe cealaltă, sunt active și nu se plictisesc niciodată când sunt împreună.

Capricorn – Rac

Chiar dacă sunt zodii opuse, Capricornul poate fi fermecat de Rac, datorită calităților care se regăsesc în personalitățile amândurora. Racul balansează încăpățânarea Capricornului, iar alături de Rac, Capricornul se simte încurajat.

Vărsător – Balanță

Vărsătorul, alături de Balanță, se poate bucura de libertatea caracteristică lui, un aspect foarte important pentru acesta.

Pești – Taur

Peștii iubesc stabilitatea pe care Taurii o oferă, iar la rândul lor, Taurii sunt fermecați de romantismul și pasiunile Peștilor, notează elle.ro. Cei doi se înțeleg foarte bine pentru că împart pasiuni comune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel