EXCLUSIV  ZODIA cu un magnetism uriaș. Primește o veste extraordinară!

Horoscop
Horoscop

Pe parcursul lunii mai, relațiile vor fi testate.

De departe, în mai, evenimentul principal va fi retrogradarea lui Venus prin semnul Gemenilor. Relațiile vor fi testate, iar cei singuri se pot îndrăgosti pe repede înainte și nu neapărat de cine trebuie, avertizează Daniela Simulescu, astrolog DC News. „Riscul dezamăgirilor va fi foarte mare, mai ales că Venus va face două careuri cu iluzionistul Neptun. Să nu uităm că acest eveniment astrologic va avea loc în preajma datei în care restricțiile se vor relaxa. După mult timp petrecut cu partenerul sau în singurătate, mulți vor dori să guste și altceva", a spus astrologul.

O zodie poate face multe victime „din punct de vedere amoros". „Retrogradarea lui Venus te va face mai conștient de propria persoană, fizic și emoțional. Vei vedea că multe persoane vor fi atrase de magnetismul tău. Poți face foarte multe victime din punct de vedere amoros. În prima jumătate a lunii vei fi mai introvertit, după care îți vei reveni", a spus Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Pentru o altă zodie, „iubirile din trecut trebuie să rămână în trecut. Și nu este cazul nici să trăiești cu regrete. Amintirile fac parte din noi, dar nu reprezintă nimic în prezent. Nu te sacrifica mai mult decât trebuie pentru alții", a spus astrologul despre Rac și cei cu ascendent în această zodie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel