EXCLUSIV  Zodia care va avea o revelație în curând. Prietenii vor rămâne șocați

Rodica Mitu / 07 mai 2019 / 09:27 Salveaza PDF Comentarii
Horoscop
Descriere foto: Horoscop

HOROSCOP 6-12 mai. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a prezentat previziunile pentru perioada 6-12 mai.

HOROSCOP 6-12 mai 2019. „Luna Nouă le-a reactivat zona de planuri. Tot felul de oameni, prieteni, cei din anturajul din care faceți parte vor veni pe nepusă masă cu planurile lor. De cele mai multe ori, planurile lor se vor intersecta cu ale voastre și nu vă va conveni. Vă dați seama că nu aveți energia necesară pentru voi și mai trebuie să depuneți efort și pentru ceilalți.

HOROSCOP 6-12 mai 2019. Inițial, nu aveți o problemă, sunteți săritori, vreți să ajutați, dar s-ar putea să vă dați seama că bateriile nu sunt atât de încărcate încât să rupeți din bucățica voastră și pentru ceilalți. Sfatul meu e să încercați să fiți deschiși cu ei și să le spuneți: te ajut aici și aici, dar mai mult de atât nu pot. Vreți să le fie bine tuturor, doar că ar fi bine să le spuneți că aveți nevoie de timp și pentru voi. Nu îi lăsați pe drum, nu îi veți ignora, ci nu le veți acorda tot creditul pe care l-ați dat până acum.

HOROSCOP 6-12 mai 2019. Nu veți dormi foarte ușor zilele acestea. Apar tot felul de oameni, de gânduri. Visați persoane din trecut, care poate nu v-au făcut mult bine și v-au marcat. Nu trebuie să vă faceți foarte multe griji. V-aș recomanda să vă liniștiți și odihniți”, a spus Daniela Simulescu. Previziunile sunt valabile pentru Raci.

 

Previziunile complete

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.81