Zodia care trebuie să fie pe fază. Minerva: Ar putea fi înșelată

Horoscop
Horoscop

Minerva a vorbit, la Antena 3, în emisiunea „Voi cu Voicu”, și despre horoscopul valabil pentru această primăvară. Cu privire la o zodie, a spus că trebuie să fie „pe fază”. 

„Va trebui să îmbunătățești relațiile cu colegii, cu subordonații și șefii. Stresul și neglijența îți pot crea probleme, este un timp foarte bun pentru autoevaluare introspectivă cu un grad înalt de onestitate și obiectivitate. În felul acesta, vei găsi mulțumirea, succesul și fericirea, care vor veni din atitudinea ta schimbată”, a spus Minerva la Antena 3.

Tot cu privire la această zodie, a spus că „se instalează și o schimbare de registru emoțional, este posibil să fie dificil pentru a-ți defini acțiunile și obiectivele”. De asemenea, a adăugat: „unii dintre voi ar putea fi înșelați de alții sau de anumite situații, asta din cauza dorinței pentru o viață mai plină sau tendinței de a lua decizii rapide”. Este vorba despre Pești. „Este un moment de moralitate, imaginație și inspirație, așa că fii pe fază”, a completat Minerva.

VEZI ȘI: Mercur retrograd. Minerva: ATENȚIE! Nu luați bani, case, mașini!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel