EXCLUSIV  Zodia care se transformă. O să-i surprindă, într-un final, pe toți

Rodica Mitu / 15 mai 2019 / 16:33 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

O zodie se va transforma.

„Sunt ca un personaj de desene animate care își trăiește viața pe repeate. Aglomerarea de planete din Casa 3 le cere să discute, să reia, să audă încă o dată ceva. Voi nu prea ieșiți din carapace. Vă place să stați liniștiți. V-au chemat colegii, partenerii și v-au întrebat ceva. Și ați spus, după v-ați retras. Nu v-ați implicat imediat. A doua zi, vin iar persoanele respective și vă spun: dar hai să mai vorbim, să mai comunicăm. Veți simți că sunteți într-o buclă.

Bucla aceasta va fi îndulcită de partener, care va fi mai atent la nevoile voastre. Se găsește un oarecare echilibru. Lună Plină de la finalul săptămânii vă va duce într-o zonă de credință. Voi aveți o legătură specială, doar că, acum, Luna Plină cere să gândiți puțin diferit lucrurile. Ar fi bine să testați ceva diferit, să abordați și alte subiecte, să vă dați seama că există și altceva.

Per total, este o săptămână care se termină cu o nevoie de transformare, de a găsi puterea interioară", a spus Daniela Simulescu pentru zodia Pești și cei cu ascendent în Pești. Previziunile sunt valabile în săptămâna 13-19 mai 2019.  

 

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, previziuni

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23