EXCLUSIV  Ziua Internațională a pisicii. Beneficii dacă ai acest animal în casă. Marinescu, NOU APEL către ministrul Vela

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Iubitorii de animale sărbatoresc, sâmbătă, Ziua Internațională a Pisicii. Pisica era cel mai respectat animal in Egiptul Antic și se spune că aduce beneficii fizice și spirituale.

Senatorul Marius Marinescu, iubitor de animale, are grijă de foarte multe pisici. Cu această ocazie, a transmis, prin intermediul DC News, un mesaj.

Pisica a fost domesticită acum 4000 de ani

”La mulți ani, iubitorilor de feline. Astăzi este Ziua Internațională a pisicii. Pisica aduce multă bucurie în familii prin frumusețe și drăgălășenie. Aceste superbe feline sunt adevărați terapeuți. Cei care dețin o pisică trăiesc mai mult”, a zis Marius Marinescu.

Senatorul a amintit că specialiștii în domeniu spun că pisica se poate infecta de la stăpân cu coronavirus, dar invers nu se poate. Cei care au virus trebuie să stea departe nu doar de membri familiei, ci și de animalele de companie.

Pisica este și un bun paznic în gospodării, împotriva rozătoarelor

În Egiptul Antic și Malta, pisica era considerată animal sfânt. De exemplu, maltezilor le salva depozitele de cereale de rozătoare. În Egipt, zeița Bastet era reprezentată, în artă, cu cap de pisică, ea fiind considerată protectoarea casei și a copiilor.

”Pisica este alături de om de peste 4000 ani și, cu această ocazie, facem încă un apel către ministrul Marcel Vela să promoveze cât mai urgent ordonanța de înființare a Poliției Animalelor pentru a avea oficial și aceste animale un protector”, a încheiat Marius Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel