Ziua independenţei SUA. Bogdan Chirieac: Asta trebuia să zică ambasadorul

Bogdan Chirieac
Bogdan Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat la Antena 3 ce ar fi trebuit să facă ambasada SUA la Bucureşti pentru a limita abuzurile în justiţie, fiind una dintre ţările cu influenţă majoră în România. 

"Suntem absolut conştienţi de rolul crucial, unic, pe care SUA îl are România şi de influenţa unică pe care SUA o exercită în ţara noastră. Am o singură problemă. Nu sunt convins că departamentul de stat este conştient de influenţa pe care o are în România. Pentru că altfel ar fi coborât mai adânc în toate problemele cu care s-a confruntat societatea românească în ultimii ani.

Toate abuzurile din ultimii ani s-ar fi putut opri dacă Excelenţa sa, ambasadorul Hans Klemm ar fi spus ceva de genul: Sprijinim cu toate forţele lupta împotriva corupţiei în România, dar în acelaşi timp suntem împotriva abuzurilor şi în favoarea respectării drepturilor omului. Vă asigur că după ce rostea această frază aţi fi avut mult mai puţine cazuri Portocală în România. Aşa cred. Din cauza asta, dacă departamentul de stat ar fi pe deplin conştient de influenţa zdrobitoare, atunci s-ar apleca cu mai multă atenţie pe realitatea românească. Este foarte important!", a declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel