Zina Dumitrescu, regretul din spatele celor trei căsnicii

Rodica Mitu / 06 iul 2018 / 09:33 Salveaza PDF Comentarii
Zina Dumitrescu
Descriere foto: Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu vorbeşte la „Totul despre dragoste” despe unul dintre cele mai mari regrete ale sale.

Este una dintre figurile emblematice ale modei româneşti, despre care s-a scris decenii întregi, însã puţini sunt cei care cunosc povestea care se aflã în spatele omului de succes Zina Dumitrescu. Cunoscuta creatoare de modã, pe numele ei real Zenobia Bogoş, se aflã în prezent internatã chiar de cãtre fiul ei într-un azil de bãtrâni.

Licenţiatã în Drept dar şi în Teatru, Zina a ales modellingul, pentru ca la doar 30 de ani sã ajungã director al Casei de Modã Venus. Numită și „mama Zina", creatoarea de modă a lansat manechine care au devenit celebre precum Romanița Ivan, Dana Săvuică, Melek Ament, Bianca Brad, Maria Andrei, Dana Androne sau Jeanine. Frumuseţea îi este pusã pe seama bunicii din partea tatãlui, o contesã polonezã pe care a chemat-o tot Zenovia, numele real al creatoarei de modã, cãreia aceasta îi seamãnã foarte bine.

Viață tumultoasă

Viaţa tumultoasã a purtat-o prin trei cãsnicii, de unde şi unul dintre cele mai mari regrete ale sale, despre care va vorbi în emisiunea prezentatã de Mirela Vaida la Antena 1: „Dacă e să regert ceva în viață, regret că am stat toată viața ca bou-n jug, măritată tot timpul. Am trecut fără să vreau, fără să divorțez, la următorul soț, dintr-o căsnicie în alta. Nu am apucat să stau și eu singură, să respir cum stau femeile în ziua de astăzi. Cu Costin Dumitrescu, cu profesorul, am fost căsătorită 26 de ani, din '83", mãrturiseşte mama Zina.

Despre cãsniciile sale, despre cum a cunoscut-o pe Coco Chanel, dar şi despre cum a refuzat-o pe Elena Ceauşescu, creatoarea de modã va vorbi astãzi la „Totul despre dragoste", începând cu ora 14:00, la Antena 1.
 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24