Ziare, la zi: EvZ speră că s-a deschis sezonul la boci

Am trecut, din grabă, cu vederea ceea ce se spunea, ieri, la Realitatea: Udrea s-a dus la sinistrați și a împărțit ciocolată copiilor. Regimul este, după cum vede toată lumea, unul de cacao.

Cât despre presă, uite aici:

România liberă scrie că Domnul Dan a scăpat din pârnaie fiindcă DNA l-a acuzat de o faptă mai puțin gravă decât ceea ce făcuse, de fapt: ”Tribunalul Bucureşti susţine că patronul OTV trebuia inculpat pentru o faptă mult mai gravă decât şantajul, iar procurorul DNA care a instrumentat dosarul ar fi trebuit să pună în mişcare acţiunea penală pentru infracţiunea de constituire a unui grup de criminalitate organizată. Instanţa a motivat că existau indicii suficiente care susţineau această acuzaţie. Şi totuşi, l-au eliberat”. Când va veni la putere Partidul Poporului, Domnul Dan, la rândul său, îl va avansa pe procurorul de caz, cu intenția clară de a-l demite. Iar judecătorilor le va da minim trei ani. La Curtea Constituțională, Casa de pensii nesimțite a magistraților.

Vlădescu a greșit din nou, scrie Rl. În cazul impozitării dobânzilor bancare, a fost silit să scuipe-n gumă și să-și corecteze propriile norme, la două zile după ce le-a emis. Și te mai miri că un elev din trei pică Bac-ul.

Puterea scrie că Boc și Berceanu sunt pe lista neagră a lui Băsescu. După ce ar citi și editorialul din Puterea, Ion Cristoiu l-ar certa pe autorul articolului, care nu s-a documentat nici măcar la șeful său, Racoviceanu: dacă Băsescu i-a pus pe cei doi pe lista la care au  acces ziariștii, e clar că adevărata țintă e Vasile Blaga.

Click scrie că Dan Diaconescu, scuze, Domnul Dan a fost scăpat de pușcărie de fetița sa. L-o fi judecat copilul? Nu, instanța a constatat că nu e recidivist și are un copil în întreținere. De, dacă toți  inculpații ar avea 200.000 de euro salariu pe lună, ar întreține și ei fetițe care te ajută să nu devii recidivist. În schimb, Angela Similea riscă executarea silită fiindcă împreună cu soțul ei, Victor Surdu, s-a băgat în afaceri păguboase, importând mașini din Rusia. Să nu uităm că Surdu a fost primul director al Lukoil, era normal ca după benzină să aducă și mașini rusești. Cât despre pagube, acestea sunt aproape normale în cazul lui Surdu. Cu PSD-ul, în care e înscris, nu faci nicio afacere, astăzi. Doamne ferește, să nu ajungă fanii s-o vadă pe Similea mergând cu trenul galben, fără cai, în loc de mașini străine. A, dar îi rămân, totuși, mașinile rusești, pe care nu le cumpără nimeni. Cert e că Angela nu e singură. Click scrie că și Boureanu are datorii neplătite de 3,5 milioane de euro. Știu că am mai scris-o și eu, dar nu-mi poți refuza această bucurie, așa că o mai scriu odată: Boureanu are datorii neplătite de 3,5 milioane de euro.

Cât despre Anda Adam, Click o critică deoarece își ține dansatorii în lanțuri, cum a văzut ea că face Lady Gaga. Bun, și dacă Lady face celulită, face și Anda Adam?

Adevărul a descoperit apa caldă (nu chiar toată redacția, evident. Unii dintre șefi sunt ocupați cu Ceaușescu). Cică toți zecarii de la Bac vor să-și continue studiile în afara țării. Păi, dacă iei 10 la un examen și mai stai în România, înseamnă că nu te duce capul, ci ai luat 10 fiindcă ai copiat.

Tot Adevărul ne dezvăluie ceva interesant despre academicianul Răzvan Theodorescu:”Pe vremea când era ministru al Culturii şi senator PSD de Iaşi, academicianul a pus mâna pe o moşie de 50 de hectare, moştenire de la bunic, „uitând“ de sora lui cu drepturi egale pe terenul respectiv. Răzvan Theodorescu a cerut şi a primit 500.000 de metri pătraţi de pământ în comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi, fără să menţioneze că mai există şi alţi moştenitori de drept”. Acum, că valoarea terenurilor a scăzut la jumătate, Theodorescu îi poate spune sorei sale: ”dhragă, phractic, pahrrrtea ta a mâncat-o chrrriza”.

Libertatea a descoperit că ”Monica Tatoiu e sănătoasă tun. S-a vindecat de cancer cu un remediu băbesc”. Ce vreți, tratamentele nu țin cont de chirurgia estetică. A folosit produsul adecvat vârstei și a scăpat!  Libertatea dă și rețeta remediului: se ia lăptișor de matcă, miere, polen și propolis, se amestecă și se țin la frigider, punând o linguriță pe zi în ceai și cafea. După 2 săptămâni, se dă o căciulă de bani pe un control medical la New York, unde medicii nu greșesc diagnosticul, să-i spună cancer unei banale mastite, care trece de la sine.

Gândul titrează ”Exclusiv. VIDEANU: ANALIZĂM REDUCEREA COTEI UNICE LA 10%. BOC: SĂ LĂSĂM SCENARITA”. Că se contrazic doi demnitari, asta nu mai miră pe nimeni. Dar faza cu cota de 10 la sută am mai analizat-o alatăieri, parcă a scris-o Puterea. Deci, ”Exclusiv-miercurea” ar trebui să scrie Gândul. Cât despre ipoteză îți amintesc ce am spus atunci: asta e cota PDL, în sondaje:10%, nu viitoarea cotă unică.

Evenimentul Zilei îl crede pe Boc care spune că din 57, rămân 32 secretari de stat. Sper să n-o dea afară pe secretara de stat de la Învățământ care îi șoptea lui Funeriu la conferința de presă. Ar trebui, apoi, să-și cumpere ministrul răspunsurile, ca puștii care au blatul la Bac. Dar, Boc a greșit de atâtea ori, că poate nu-i restructurează pe toți cei 25 vizați…Mâine revine și dă afară doar 16 sau 10. Asta era, Videanu se referea la secretari, nu la cota unică, auzise el o cifră, dar, ce Dumnezeu? Cu atâtea pe cap, cine să le mai țină minte pe toate? Ce mai observă EvZ? Că ”Băsescu a dat în guvernul Boc”. Deci, e liber la boci. Bobby, arată-ne ce poți! Dacă se răzgândește șeful, însă, n-aș vrea să fiu în pielea Francescăi. Eu zic, totuși, mai bine să întrebi!

Jurnalul Național are o Ediție de Colecție cu Videanu. Astăzi, scrie despre abonaţii de partid care ronţăie din banii ministerului Economiei. ”Ori politică, ori afaceri, le cerea mi­nistrul Dezvoltării, Elena Udrea, colegilor din PDL. Mai mult, pro­punea ca politicienii care deţin contracte cu statul să renunţe la ele şi chiar să aleagă între politică şi afa­ceri. Şi această declaraţie s-a dove­dit a fi una de imagine, pentru că la Gorj, şi mai nou la Hunedoara, chiar preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL, Dan Gavrilescu, se înfruptă la greu din banii statului”.  Supertitlul e tare și dovedește înclinațiile gastronomice ale lui Tucă: ”La complexurile energetice ciorba s-a făcut portocalie”. Sicer, spune tu Mariuse dacă la Tavernă ai da oamenilor ciorbă ca oranjada sau ca alte lichide  de aceeași culoare? Eu mă gândeam că Gavrilescu ăsta a înhățat cateringul pentru mineri sau vreo cantină, când colo vinde utilaje de milioane, titlul e pus la derută. Așa Dane, tată, mi-era că faci renumele partidului de râs cu vreo găinărie, pătând cartea de vizită a băieților deștepți care lucrează cu ministerul lui Videanu.

 Și, da,  să nu uităm: Boureanu are datorii neplătite de 3,5 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel