Ziare, la zi: Adevărul sare în apărarea Elenei Udrea

Frunza-i frunză, valea-i vale, s-a mai dus o promovare. Rămânem tot în Divizia B a destinațiilor turistice, dacă n-om fi retrogadat în C, că au sosit echipe proaspete în Liga noastră, care ne-au bătut măr (evident, Mărul Verde de la Shanghai, că și pe acela am dat milioane de euro, degeaba. Muntenegru n-are pavilion propriu, dar are turism!).

Ziarele au tocat frunza, ca pe salată. Ia să vedem ce a ieșit:

Tricolorul are un scenariu interesant: cică Băsescu n-a mai plecat la Shanghai fiindcă președintele Chinei a refuzat să-l întâlnească, drept răzbunare fiindcă președintele României l-a decorat pe Tokes. Știi că Tokes este impresarul turneului efectuat de Dalai Lama în Strasbourg/Bruxelles, iar chienzii au o problemă cu aceste concerte? Nu-i nimic, din câte știu printre prietenii lui Băsescu se numără și patronul Niro Grup, așa că poate vizita când are chef Mica Chină din angroul cu pricina, întâlnindu-se cu atât cu președintele raionului maieuri din bumbac, cât și cu premierul magazinelor reunite Adibas și Powasonic. Ai ceva cu brandul Adibas? E un logo original, firma care l-a creat nu știa că mai există un Adidas, pe internet. Cât de credibil e scenariul, nu știu. Dar parcă și presa remarcase că, după o altă gafă diplomatică (botezul Prințișorului Prințului Paul) , lui Băse i-au cam închis ușa țările cu dinastii legitime din Europa. Evident, am și aici soluții, și anume o vizită de stat la președintele Norvegiei.

Puterea scrie că savanții au descoperit că numai 10 la sută dintre români sunt alfabetizați științific. Teoretic, Domnul Dan s-ar bălăci, așadar, într-un bazin electoral de 90 de procente. Parcă o și văd pe Carmen Harra la Interne, interogând morții ca să afle cine i-a ucis, sau pe Axinte la Cultură, deoarece a dovedit că e un competent rapsod popular. La Sănătate, fără discuție, vine Vadim, odată fiindcă știe sistemul din interior, al doilea fiindcă e nevoie de o Coaliție de largă audiență, în care să intre toate forțele patriotice, revoluționare. Chiar și Pavelescu, care, mi-a spus prezicătorul Pârv, nu va intra în Parlament cu PNȚCD-ul nici dacă rămâne singurul partid și se elimină pragul electoral.

Tot Puterea scrie că Prințesa Roxana a Ardealului se află printre cei reținuți în cazul contrabandei cu țigări derulate de rețeau Miss Piranda. Jale mare la Casa Imperială Cioabă și la Castelul MS Iulian, Regele Romilor. Ba chiar și în căminele din Regie s-ar fi vărsat o lacrimă, dacă nu era vacanță. Ai idee cât costă un Marlboro cu timbru? Mai ieftine sunt etnobotanicele. Apropo, dacă se fumează, de ce nu bagă acciză și la ierburi?

Evenimentul Zilei a prins ceva mai bine esența studiului despre prostia românilor, de care aminteam mai sus. EvZ dă și grafice care ilustrează golul din capul eșantionului reprezentativ (ăla care votează), dar găsește și părți bune în Raport: ”Conaționalii noștri, credincioșii Europei”. Vezi, de aceea încasează Patriarhul Daniel 20 de euro de la fiecare student și ridică Universitatea Neamului, singura școală din lume unde profesorul acceptă să vină cursanții cu răspunsul scris pe bilețele, atât la moliftelnic, în sesiune, cât și la acatistele lăsate pe toamnă.

Și nu în ultimul rând,  românii au dreptate când cred (în proporție de 30 la sută) că oamenii au fost contemporani cu dinozaurii. Eu l-am cunoscut pe Iliescu, de la televizor, iar în 2004 am votat alt dinozaur, chiar ăla descoperit în cariera Secu, de la Anvers.

Libertatea a dat ieri fotografii cu Nea Nicu în sicriu, la dezhumnare. ”Uite-atât a mai rămas din Ceaușescu”, au titrat. O mână de oase, cât ar fi rămas din orice om, după 20 de ani. Dar ce-ai fi vrut să dea Libertatea, monologul lui Yorrick? Libi a spus că fotografierea oaselor e cea mai mare bombă de presă din România. Să moară mortu’? Mie mi-ar fi plăcut un articol: Uite-atât a mai rămas din moștenirea lui Ceaușescu. Și, apoi, să-i demaște pe ăia care au manglit-o. Aia e bombă, asta e necrofilie.

Astăzi, am aflat din Libertatea că Daniela Crudu și-a injectat acid hialuronic în buze. Oricâte perversiuni ar putea mintea omenească să clocească, tot nu-mi pot imagina de ce ar vrea bărbații să sărute eprubete pline cu acizi?

Crezi că Libertatea a dat ceva din sondajul despre cunoștințele românilor? Te înșeli. Sondajul din Libertatea era mai aproape de nevoile oamenilor: ”Ce întrebări își pun bărbații și femeile când fac sex oral”. Cum ar veni, ce întrebări își pun cu gura plină.

În Adevărul, ”firma THR, angajată pentru crearea brandului turistic, susţine că partea din logo la care se face referire este creaţia unui artist al companiei sale. Eulogio Bordas, directorul firmei, declară pentru Adevărul că mâine va veni în România pentru a demonstra că frunza din logoul brandului turistic al României nu a fost furată sau copiată”. Nu m-ar mira ca logo-ul să-l fi copiat cei cu transportul ecologic, de fapt. Sau l-a creat THR, și îl vinde de mai multe ori...Oricum, frumos gestul Adevărului de a da și o poziței pro Udrea. Să nu-ți fie rușine, Dinu Patriciu!

În Click, Cosmina Păsărin îl avertizează pe Tabără: ”Te vor da și pe tine afară”. Îți amintesc că pe Păsărina au dat-o afară de la TVR fiindcă s-a frecat cu microfonul în părțile intime, într-un loc public. Dacă o face și Tabără la fel, ca ea să pățească. După care să fie sedat și dus la balamuc.

Tot Click ne spune că la Budapesta a avut loc un ”Spectacol de striptease cu greutate”, fetele având fiecare minim 120 de kile. Or fi fost bugetare, atârnând de un contribuabil slab ca o bară. Ramona Gabor asigură Click: ”M-am despărțit definitiv de Bădălău”. Și-o să-ți fie foarte... bine, îi spun eu, doar ca să fac o rimă. Să nu uit, Connect R și-a rupt mâna într-un accident rutier. Doamne ferește să nu-i fie afectată și vocea. Dacă e chiar mâna cu care apasă On, la CD player?

România Liberă ne spune ”De ce a scăpat Dan Diaconescu  de arestare, în 2005”. Iată ce a aflat Ondine Gherguț despre momentul în care procurorii au renunțat la flagrant:” Am semnat actele şi am scos banii de la bancă în joia mare, înainte de Paştele din 2005. Înainte ca Ţârdea să plece cu banii la locul întâlnirii dinainte stabilite, Dan Diaconescu şi Mihai Ghezea au schimbat locaţia şi l-au chemat pe Ţârdea cu banii la sediul OTV (care pe atunci era în apropiere de Piaţa Romană-n.n). Noi nu cunoşteam clădirea, nu ştiam pe unde era ieşirea de incendiu, cu alte cuvinte, clădirea nu era securizată de oamenii noştri şi exista riscul să pierdem banii şi să ratăm flagrantul, motivează fostul procuror general adjunct al PNA, Miclescu. În plus, dacă echipele PNA ar fi intrat în forţă în sediul OTV imediat după ce Dan Diaconescu ar fi primit banii de la Ţârdea, care avea tehnică audio-video instalată pe el, s-ar fi reclamat abuzuri exact în perioada în care trei jurnalişti români erau răpiţi în Irak, mai spune acesta”. Mai bine îl trimiteau pe Macovei, de la ANI, implicat și el în caz. Ăsta știa cum să facă o interceptare, chiar și fără securizarea zonei. Ai observat, însă că, pe unde trece Macovei, ba pe la procuratură, ba pe la ANI, apar din când în când ziariști?

Jurnalul Național are o rețetă care m-a lăsat paralizat:”Chefalul de duminică, sau cum să gătești ușor într-o zi toridă”. Și dacă, în loc de chefal, vânzătorul îmi strecoară un dragon veninos în tigaie, îmi aduce Tucă, la spital, pilaf de la Taverna Sârbului?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel