Lucrul pe care puțin îl știu despre o vedetă care apare în "Las Fierbinți"

Pe Adrian Văncică, vedeta de la PRO TV, cei mai mulți îl recunosc pe stradă după ce l-au văzut jucând în serialul de televiziune "Las Fierbinți", unde îl întruchipează pe Celentano, un bețiv simpatic.

Ceea ce, probabil, puțini știu este faptul că actorul Teatrului Nottara, a cărui zi de naștere o sărbătorim pe 18 martie, a avut, în completarea talentului cu care este înzestrat, un traseu norocos, dar şi plin de trudă. După studiile de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale", București, a jucat la Studioul Casandra, un loc ce a avut întotdeauna o aură specială pentru actorii proaspăt-absolvenți. Acolo a fost protagonist într-un spectacol adaptat după „Micii burghezi" de Maxim Gorki și a interpretat roluri precum Hoțul din „I love you, America" de J. Clay sau personajele arhetipale Setilă și Craiul, în „Harap-Alb", de Ion Creangă.

S-a remarcat în alte trei producţii ale Teatrului Nottara, în roluri importante precum cele din: „Metoda" de Jordi Galcerán, în regia lui Theodor-Cristian Popescu, „Zeul măcelului" de Yasmina Reza, în regia lui Claudiu Goga și „Vacanță în Guadelupa" de Pierre Sauvil și Éric Assous, în regia Dianei Lupescu. În spectacolul „39 de trepte", o comedie după un film de Alfred Hitchcock, tot în regia lui Petre Bokor, datorită celor peste zece personaje diferite, pe care le conturează cu inventivitate, Adrian Văncică se aseamănă unui om-orchestră.

A jucat, de asemenea, în filme cunoscute și apreciate precum: „Hârtia va fi albastră", „Amintiri din epoca de aur 1", „Boogie" sau „Marți, după Crăciun". Umorul și spontaneitatea i-au oferit posibilitatea să abordeze, cu aceeaşi priză la public, şi stilul stand-up comedy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel