Zeci de turişti, blocaţi în Bucegi. Ajutaţi de jandarmi, poliţişti şi salvamontişti

Zeci de turişti din Prahova, Braşov, Constanţa şi Bucureşti au rămas, vineri, blocaţi în Munţii Bucegi, după ce drumul a fost acoperit de gheaţă.

Un număr de 40 de turişti rămaşi cu maşinile blocate din cauza gheţii de pe DJ 714 din zona montană a judeţului Dâmboviţa au fost ajutaţi, vineri, de jandarmii montani, salvamontişti şi poliţişti, informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dâmboviţa.

"Jandarmii montani de la Postul Peştera, salvamontiştii şi poliţia pentru platoul Padina au acţionat pentru sprijinirea şi îndrumarea mai multor turişti aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi. Cei 40 de turişti din judeţele Prahova, Braşov, Constanţa şi Bucureşti se deplasau cu cele 20 de autoturisme pe ambele sensuri de mers de pe DJ 714, iar în zona Plaiul Mircei nu au mai putut continua drumul din cauza gheţii formate pe carosabil", precizează IJJ Dâmboviţa.

La faţa locului au venit şi lucrători ai Societăţii de Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa şi au dat cu material antiderapant. Traficul în zonă a fost reluat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel