Zeci de persoane evacuate în urma unui incendiu

Zeci de persoane au fost evacuate în urma unui incendiu violent ce a avut loc, în noaptea de luni spre marţi, dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin.

Un număr de 20 de persoane au fost evacuate, iar alte zece s-au autoevacuat, în noaptea de luni spre marţi, dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin, după ce într-o garsonieră a izbucnit un incendiu.

"Întrucât incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, pentru a se evita intoxicarea locatarilor cu monoxid de carbon, 20 de persoane au fost evacuate de către pompieri, alte zece autoevacuându-se. În urma recunoaşterii, nu au fost găsite persoane în locuinţă. Proprietara a fost evaluată medical de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Incendiul a fost ulterior lichidat şi, din fericire, nu s-au înregistrat victime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Ramona Nistor.

La faţa locului au acţionat cinci echipaje din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin, care au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD, pentru stingerea incendiului izbucnit la o garsonieră situată la primul etaj al unui bloc de locuit, situat pe Strada Corneliu Savoiu din municipiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel