X FACTOR, 25 septembrie. Surpriză pentru Bendeac. Cine a urcat pe scenă

X Factor
X Factor

X Factor 2018. Cea de-a cincea ediție “X Factor” a fost un spectacol complet, din care emoțiile, reacțiile inedite ale juraților, dar şi cei mai neașteptați concurenți nu au lipsit. Ca de obicei, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin au fost alături de cei care și-au încercat norocul pe scena show-ului.

Blănaru Maria, din București a interpretat, aseară, pe scena „X Factor" o piesă compusă chiar de ea după versurile găsite într-o agendă a părinților ei. Deși piesa a fost apreciată, cei patru jurați au sfătuit-o să muncească mai mult dacă vrea cu adevărat să facă muzică. În final, concurenta a primit patru de NU.

Gabriela Garlonta nu este străină scenei și interpretărilor originale. Concurenta a participat și la „iUmor", acolo unde a avut ocazia să îi cunoască pe Delia, jurata show-ului, dar și pe Mihai Bendeac, ce i-a făcut o caracterizare originală: "Doamna Gabriela este Dumnezeu, este mama concurenților de acest gen.". Prezența sa în acest concurs a marcat-o cu o interpretare teatrală, sensibilă, ce a adus zâmbetul pe fața juriului și a spectatorilor. "Mă bucur mult că am ocazia să îl revăd pe domnul Bendeac, pentru că mi-a făcut cea mai mare caracterizare pe care o poate primi un artist. Întâlnirea cu el îmi creează emoții pozitive. Sper ca show-ul din seara aceasta să fie number one!", a spus Gabriela înainte să intre pe scenă. Deși a primit un singur DA și doi de NU, din cauza faptului că Ștefan Bănică a ales să nu voteze, autenticitatea concurentei nu a fost trecută cu vederea: "E clar că avem de-a face cu o artistă. Are această boemie exacerbată și ieșită din comun. Se oprea la fiecare rând de aplauze și îl savura.", a observat Delia.

Charles Driscoll a venit la „X Factor" din Michigan. El a locuit o perioadă în România și acum s-a întors ca să participe la X Factor. "Mi-a plăcut foarte mult, mi s-a părut că are aura unui artist", spune Delia, după momentul tânărului american, iar acesta primește din partea juraților patru de DA.

Interpretarea Dianei Irimia a reușit să divizeze jurații „X Factor" în două tabere rivale, căci prima încercare a tinerei în vârstă de 15 ani de a-i impresiona nu a fost suficientă pentru a obține un pașaport de trecere în etapa următoare. Deși Delia a plăcut-o, a considerat că mai are de lucrat. Ștefan Bănică însã a notat momentul fetei drept o "exegerare permanentă", motiv pentru care i-a dat NU. Cu toate acestea, Horia Brenciu a fost cel care i-a acordat o a doua șansă: "Eu nu vreau ca niciun copil să plece plângând de aici și neînțelegând ce i s-a întâmplat. Nu am făcut o greșeală, dar ți-am dat un NU pentru cum ai cântat pe piesa respectivă. Eu o să vorbesc cu colegii mei pentru ca noi să ascultăm o a doua piesă.". La final, după o a doua încercare reușită, Diana s-a calificat cu trei de DA în etapa următoare.

Victor Macovei, de meserie dulgher, a vrut să îi impresioneze pe jurații X Factor cu o piesă din repertoriul românesc, ce era în preferințele românilor acum 25 de ani. Concurentul deține un canal de Youtube ce are doar patru urmăritori, motiv pentru care a declarat că este obișnuit să se afle în fața camerelor de filmat și a cântat fără emoții. "Surpriza emisiunii a fost vipera. Când ai trecut la octavă....m-ai surprins total.", a spus amuzat Ștefan Bănică. În final, concurentul a obținut doi de DA , dar și doi de NU, ce i-au oprit parcursul în concurs.

Băieții din trupa No Fingerprints au recunoscut că ei sunt la începutul carierei muzicale și nu sunt foarte pregătiți din punct de vedere tehnic și administrativ. Cu toate acestea, talentul lor este remarcabil și au trecut mai departe cu trei de DA.

Casandra Mustată are 22 de ani și este din Alexandria. Ea a declarat că nu are emoții deloc și că este foarte bucuroasă că participă la „X Factor". Se pare că bucuria ei a fost molipsitoare atât pentru public, cât și pentru jurați, astfel că ea primește patru de DA. "Mie îmi place cum te bucuri, bucuria ta e molipsitoare", îi spune Carla's Dreams, iar Delia este atât de încântată de vocea ei încât mărturisește că ar fi chemat-o la nunta ei: "Eu aș chema-o să-mi cânte la nuntă. Acum m-am căsătorit, gata. Dar dacă nu eram căsătorită, aș fi chemat-o la mine la nuntă."

Sub pseudonimul Zilla Mike, Negru Mihai, în vârstă de 24 de ani a reușit să obțină patru de DA și multe zâmbete din partea spectatorilor. Mihai a interpretat o piesă proprie, pe ritmuri de hip-hop, care a umplut sala cu energie pozitivă: "O autoironie senzațională! Dacă treci mai departe, tu trebuie să aduci zâmbetul pe buze în fiecare etapă.", a spus Horia Brenciu înainte să îi acorde un DA.

Alessandro Dănescu este student la Politehnică, la Inginerie Aerospațială, dar spune că marea sa pasiune este de fapt muzica, motiv pentru care a scos deja o piesă și a participat la Eurovision. Tânărul interpretează piesa Uptown Funk, la acordurile căreia nu rezistă nici Horia Brenciu, nici Delia, dar nici Mihai Bendeac. Așa că ambii jurați dansează în jurul pupitrului, iar prezentatorul în culise alături de alți membrii din echipă. "În sfârșit cineva ne pune sângele în mișcare. Probabil că fetele din sală au observat mișcările mele", spune Horia Brenciu după momentul lui Alessandro care primește patru de DA din partea juriului.

Stoica Bianca este o adolescentă de16 ani, care, în ciuda emoțiilor copleșitoare, a urcat pe scenă foarte sigură pe ea: "Am mari emoții, dar știu că sunt o fată specială". Afirmație cu care au fost de acord și jurații, astfel că ea a primit patru de DA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel