X Factor, 25 septembrie. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, ospătari

Ema Apostu / 21 sep 2018 / 13:33 Salveaza PDF Comentarii

X Factor, 25 septembrie. Vlad Drăgulin și Mihai Bendeac își vor demonstra noi talente în cea de-a cincea ediție X Factor, care va fi difuzată, marți, de la ora 20.00, la Antena 1 și care va fi una presărată cu multe momente neprevăzute și pline de umor.

X Factor, 25 septembrie. Marți seara, pe scena X Factor va urca o concurentă cu un entuziasm și o veselie aparte. Casandra Mustață îi va surprinde și-i va cuceri pe toți cu energia ei pozitivă.

X Factor, 25 septembrie. "Mi-aș dori să pot și eu să trăiesc așa", mărturisește Mihai Bendeac care este captivat de bucuria de viață a tinerei.

X Factor, 25 septembrie. Dupã ce au vãzut-o pe scena X Factor, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin îi fac o surpriză Casandrei și merg în restaurantul din Alexandria în care ea lucrează. Și ca momentul să fie și mai special pentru ea, cei doi decid să fie preț de câteva comenzi ospătari în locul Casandrei.

X Factor, 25 septembrie. "Singura mea rugăminte este să nu le scăpați pe jos", le spune ea, iar Mihai și Vlad încearcă să o liniștească asigurând-o că, meseria de actor, presupune de multe și căratul tăvilor.

X Factor, 25 septembrie. Cum se vor descurca Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin și dacă jurații vor considera că talentul Casandrei să este pe măsura energiei ei molipsitoare, telespectatorii vor vedea marți seara, de la ora 20.00, la Antena 1.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25