WhatsApp: Ați șters rapid un mesaj? De ce destinatarul încă îl vede

Scutaru Cristina / 05 aug 2019 / 23:14 Salveaza PDF Comentarii
telefon
Descriere foto: telefon

Puteți șterge mesaje pentru toată lumea sau doar pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, există cazuri în care mesajele ajung să fie văzute de destinatar.

Opțiunea de a șterge mesaje pentru toată lumea vă oferă posibilitatea de a șterge anumite mesaje pe care le-ați trimis către un grup sau o conversație individuală. Această opțiune este utilă în cazul în care ați trimis un mesaj în conversația greșită sau dacă mesajul trimis conține o greșeală.

Mesajele pe care le ștergeți pentru toată lumea sunt înlocuite de notificarea „Acest mesaj a fost șters" atât pe ecranul dvs., cât și pe ecranul destinatarilor. Dacă vedeți într-o conversație notificarea „Acest mesaj a fost șters", înseamnă că expeditorul a șters mesajul pentru toată lumea.

Pentru a șterge mesajele pentru toată lumea:

 

Deschideți WhatsApp și accesați conversația care conține mesajul pe care doriți să îl ștergeți.


Apăsați și țineți apăsat pe mesaj. Opțional, puteți apăsa pe mai multe mesaje pentru a le șterge simultan.


Apăsați pe Șterge în colțul de sus al ecranului > Șterge pentru toată lumea.


Notă:

 

(*) Dacă dvs. sau destinatarul nu folosiți ultima versiune de WhatsApp pentru Android, iPhone sau Windows Phone, această opțiune nu va fi disponibilă.

Pentru ca mesajele să fie șterse pentru toată lumea, atât dumneavoastră, cât și destinatarul trebuie să folosiți ultima versiune de WhatsApp pentru Android, iPhone sau Windows Phone.

Destinatarii pot vedea mesajul înainte ca acesta să fie șters sau dacă ștergerea nu a fost efectuată cu succes.

Nu veți primi nicio notificare dacă ștergerea mesajului pentru toată lumea nu a fost efectuată cu succes.

Aveți la dispoziție aproximativ o oră de la trimiterea unui mesaj pentru a-l Șterge pentru toată lumea.

Pentru a șterge mesaje doar pentru dumneavoastră

 

Opțiunea de a șterge mesaje pentru dvs. vă oferă posibilitatea de a șterge anumite mesaje din telefonul dvs. pe care le-ați trimis sau primit. Acest lucru nu are niciun efect asupra mesajelor din telefoanele destinatarilor. Aceștia vor vedea în continuare mesajele pe ecranele lor.

 

Pentru a șterge un mesaj doar pentru dumneavoastră:

Deschideți WhatsApp și accesați conversația care conține mesajul pe care doriți să îl ștergeți.

Apăsați și țineți apăsat pe mesaj. Opțional, puteți apăsa pe mai multe mesaje pentru a le șterge simultan.


Apăsați pe Șterge în colțul de sus al ecranului > Șterge pentru mine.


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25