Vot europarlamentare. Chirieac: Nu se mai poate face nimic...

Alegeri FOTO AGERPRES
Alegeri FOTO AGERPRES

Analistul politic Bogdan Chirieac, prezent în platoul România TV, a vorbit despre posibilitatea partidelor de a convinge și alți cetățeni să le voteze având în vedere că alegerile europarlamentare sunt duminică, iar astăzi este ultima zi de campanie. 

Cred că nu se mai poate face nimic de câteva luni de zile, în mod fundamental, pentru că lumea are opțiune de vot cristalizată. Poate dintre cei nehotărâți, să îi determini pe unii să mai vină la vot duminică, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea Violetei Romanescu, de la România TV.

Întrebat cu ce i-ar mai putea convinge partidele pe cetățenii cu drept de vot să își schimbe înclinația politică în ziua alegerilor europarlamentare, Bogdan Chirieac a răspuns că în afară de emoție foarte puternică nu ar avea ce să mai fie.

În afară de emoție, o emoție foarte puternică, nu ar avea ce să se întâmple. S-a încercat. Vom avea o așezare pe eșichierul politic. Sunt convins că în 49 de ore, la ora 21, veți prezenta exit poll și PSD va fi detașat pe primul loc, în ciuda a ceea ce se spune. În opinia mea, USR va fi pe locul doi, PNL va deconta conducerea lui Ludovic Orban, ALDE, de asemenea, va fi la un scor confortabil. Nu știu ce se va întâmpla cu celelalte partide politice. În orice caz, vor fi multe procente pentru redistribuire. Deși, pentru a-i determina pe oameni, emoția nu merge decât în zona hashtag, USR. La PSD, lumea este așezată și în general știe ce are de făcut, a adăugat Chirieac.

Vezi și: Cristoiu, ipoteză legată de rezultatul alegerilor: Este o catastrofă! Vom avea o mare problemă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel