Voropchievici, semnificațiile ascunse ale alunițelor

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru
Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au vorbit, sâmbătă, la Antena 3, despre semnificațiile ascunse ale semnelor din naștere.

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au discutat, sâmbătă, 7 iulie, în rubrica "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3 despre semnificațiile ascunse ale semnelor din naștere.

Lidia Fecioru a mărturisit că are pe gât o boabă de strugure. Și Mihai Voropchievici a arătat că are un semn din naștere: o măslină. "Mama mi-a spus că a intrat când era însărcinată într-o băcănie și avea băcanul niște măsline grecești. Mama i-a cerut o măslină. În momentul în care a desfăcut, dar mama a luat-o din zbor și ca mâncat cu poftă și că ar fi dat cu mâna acolo pe picior, unde se află. Am un prieten care are un strugure pe șold, a dat de multe greutăți în viață. Câte boabe atâtea necazuri", a zis acesta.

Alunițe

În cadrul emisiunii s-a spus că alunițele galbene aduc fericire în dragoste și căsnicie, cele maronii noroc la bani, în timp cele care sunt mai închise presupun o căsnicie norocoasă.

"Dacă sunt păroase, aduc necazuri. Sunt alunițe mari care aduc noroc, (...) alunițe rotunde ce denotă un caracter optimist, un om cu care te poți distra. Alungite sunt la persoane pesimiste, cele proeminente sunt cele care aduc divorț și o soartă dureroasă", a spus Voropchievici.

Totodată, acesta a specificat că cei care au alunițe pe ureche vor deveni faimoși, în timp ce cei care au pe gât vor avea noroc.

Vezi și: Mihai Voropchievici dezvăluie semnificația literei "J" din prenume


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel