Voiculescu înfiinţează un ONG care să cerceteze activitatea lui Băsescu

Dan Voiculescu
Dan Voiculescu

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că va crea un ONG a cărui obiect de activitate să fie exclusiv cercetarea activităţii lui Traian Băsescu de după 1989.

"Am pus bazele primei organizaţii neguvernamentale care va avea ca obiect de activitate descoperirea şi scoaterea la iveală a tuturor activităţilor lui Băsescu de după 89 şi mai ales din ultmii 10 ani, de când este preşedintele României", a declarat Voiculescu.

În aceeaşi conferinţă de presă, Dan Voiculescu a declarat că intenţionează, în colaborare cu mai mulţi profesori specializaţi în drept penal, să publice un manual care să cuprindă studii de caz privind deciziile eronate ale Justiţiei din România.

Procesul lui Dan Voiculescu: Decizia finală, în DOSARUL TELEPATIA, o are tot ICCJ

"Am deja discuţii foarte avansate cu profesori renumiţi din dreptul penal pentru a realiza un manual format numai şi numai din studii de caz. Vor fi selectate cazurile cele mai aberante din justiţia română din ultima perioadă, multe din ele confirmate de CEDO şi mi-aş dori ca acest manual să fie predat studenţilor de la drept şi să fie tradus în mai multe limbi", a afirmat Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu a subliniat că "în niciun dosar, în niciun proces nu există nicio probă materială directă sau indirectă împotriva mea".

Pe de altă parte, Voiculescu susţine că este "pregătit să suport orice fel de consecinţe ale faptului că m-am implicat de ani de zile şi am rămas consecvent acestei dispute politice majore cu Băsescu Traian".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel