Vloggerul Asian Andy a câștigat 16.000 de dolari într-o noapte, în timp ce încerca să doarmă

Vloggerul Asian Andy a câștigat 16.000 de dolari într-o noapte / Imagine de JayMantri de la Pixabay
Vloggerul Asian Andy a câștigat 16.000 de dolari într-o noapte / Imagine de JayMantri de la Pixabay

Vloggerul Asian Andy a câștigat 16.000 de dolari cu ajutorul platformei Twitch, într-o singură noapte, în timp ce încerca să doarmă.

Vloggerul Asian Andy, în vârstă de 26 de ani a câștigat cu ajutorul platformei Twitch, un serviciu de streaming dedicat gamerilor, 16.000 de dolari. Totul s-a întâmplat într-o singură noapte, în timp ce tânărul încerca să doarmă. 

Asian Andy se filmează în timp ce dorme, iar utilizatorii plătesc ca să îl trezească prin intermediul unor sunete puternice, potrivit UNILAD.

În doar șapte ore, vloggerul Asian Andy a strâns astfel suma de 16.000 de dolari. Ulterior, le-a arătat celor 1 milion de abonați de pe canalul său de Youtube cum a reușit. 

Vloggerul arată, în clipul postat, cum a fost trezit de mai multe ori în timpul nopții de diverse sunete - de la câini care lătrau, la muzică sau texte recitate - toate alese de utilizatorii care au plătit.

„Dumnezeule, vă mulțumesc foarte mult. Ultimul record a fost de 6.000 de dolari. Voi...16.000? Obișnuiam să fiu șofer pe Uber pentru 16 dolari pe oră. Doar asta făceam și mergeam la școală. Voi mi-ați schimbat viața, seros. E o nebunie”, a spus Asian Andy la finalul clipului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel