Vladimir Găitan, surpriză pe scena Teatrului de Comedie

Vladimir Găitan a avut parte de o surpriză de proporții duminică, pe scena Teatrului de Comedie. Maestrul a fost surprins cu tort şi şampanie când colegii şi spectatorii i-au cântat "La mulţi ani" şi l-au aplaudat minute în şir. Cu lacrimile şiroindu-i pe obraji, Vladimir Găitan le-a mulţumit tuturor.

VEZI ȘI: Ziua UNATC "I.L. Caragiale". Adrian Titieni, Laurențiu Damian, Radu Gabriel, discursuri emoționante

"A fost o surpriză totală. Colegii m-au lăsat câteva secunde singur pe scenă şi apoi au apărut cu tortul şi şampania. Am rămas cu ochii căscaţi când am realizat că e o conspiraţie pozitivă, iar publicul a reacţionat imediat. Autoarea e Emilia (Popescu – n.r.) care a complotat cu regizorul spectacolului şi m-au făcut praf, am izbucnit în plâns ca un copil.

De multă vreme n-am mai trăit o asemenea emoţie, pentru că în general am fost foarte retras. A fost un gest frumos de iubire colegială şi spontan cu reacţia sălii care s-a ridicat în picioare şi a cântat "La mulţi ani"... Să-ţi cânte 400 de oameni cu o distribuţie atât de frumoasă, cu nişte colegi minunaţi care s-au gândit la mine a fost absolut impresionant. Îi doresc fiecăruia să trăiască măcar o dată clipa asta. Păcat că lucrurile acestea sunt rare... Am uitat să ne mai iubim", a spus Vladimir Găitan, scrie Ziarul Ring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel