VLAD episod 3. Reacții fulger pe Facebook: NU m-am așteptat!

Facebook / VLAD
Facebook / VLAD

Episodul trei din serialul „VLAD” a fost difuzat pe Pro TV luni seară.

În episodul trei, Eliza (Olimpia Melinte) și Ștefan (Andrei Aradits) organizează un bal mascat de binefacere, într-o locație luxoasă. Costumat în Zorro, Vlad (interpretat de Adi Nartea) este ajutat de asistenta sa, Micky, să repereze personajele care îi bântuie visele de răzbunare: Eliza, Ștefan, Leo sau Tibi.

În scenă intră Roxana (Diana Sar), sora mai mică a Elizei Dragomir, care se simte atrasă inexplicabil de Vlad. În plin bal mascat, are loc însă un incident dramatic, care îi șochează pe toți cei prezenți.

„Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. Este vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare. Este vorba despre o poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» este serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize", a spus Jesus Del Cerro, regizorul serialului.

Mesaje pe Facebook

După ce a fost difuzat episodul trei, cei care l-au urmărit și-au exprimat părerile pe rețeaua de socializare Facebook. Iată câteva dintre mesaje:

Uite că și românii pot face filme bune....ce atâtea telenovele turcești și indiene...iar actorii noștri sunt foarte buni!!!Și frumoși.

Mai terminati odata cu Ezelul ala, unii nici n-au auzit de el! De fiecare data "copie Ezel, copie Ezel!" Daca e asa, de ce va mai uitati?

Nu știu cum a fost Ezel,nu mă uit la turci că nu suport limba, tot ce știu este că scenariul nostru e din ce in ce mai bun, actorii sunt foarte expresivi, decorurile de vis.

Sincer nu m-am asteptat sa fie un serial asa bun! Felicitari tuturor celor ce au jucat si celor care au dat viata personajelor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel