Un vițel cu un singur ochi este venerat ca un zeu în India

Un vițel abia născut, cu un singur ochi, este venerat ca un zeu undeva în estul Indiei.

Vițelul, al cărui aspect are drept cauză un defect din naștere, s-a născut în districtul Bardhaman, din Bengalul de Vest. În înregistrările video distribuite online, vițelul cu un singur ochi, care, de asemenea, nu are bot, poate fi văzut având  limba liptă și gâfâind în încercarea de arespira, relatează dailymail.co.uk.

Animalul are ciclopie, o tulburare congenitală rară care apare atât la oameni, cât și la animale. Se dezvoltă în timp ce fătul este încă în uter, atunci când emisferele stângi și drepte ale creierului nu se separă, așa cum trebuie să se întâmple în timpul sarcinii.

Citește și: O femeie în comă de 10 ani a născut. Anchetă la un spital

Acest lucru duce la formarea unei singure cavități centrale cu un ochi sau, uneori, cavități oculare parțial fuzionate și cu globi oculari separați și adesea remarcându-se absența totală a genelor și a pleoapelor. Nasul este, de asemenea, deformat, ca și la acest vițel, cu un maxilar inferior subdezvoltat.

O creatură cu ciclopie poate fi capabilă să distingă lumina și întunericul, dar nu va avea o viziune corectă pentru că retina nu va forma imaginea corect. Ființele care se nasc cu astfel de deformații sunt deja moarte sau mor după scurt timp din cauza, în principal, unor probleme respiratorii și cerebrale.

Citește și: Iohannis, numire miniștri. SRS: Poate să meargă chiar și șchiop Guvernul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel