Virgil Ianţu o face PRAF pe Clotilde Armand: Înseamnă că locul dumneavoastră nu este acolo

Virgil Ianţu transmite un mesaj dur la adresa primarului Clotilde Armand, legat de criza gunoiului din Sectorul 1. 

"Stimata doamna Primar al Sectorului 1. Voi trece la subiect, fara introduceri protocolare. Doream sa stiti ca cetatenii, in general, nu sunt interesati de litigiile, platile sau neplatile dintre primarie si furnizorii de servicii, asa cum nici primaria nu e interesata de cetatenii care o duc greu si de Sarbatori nu au parte de o masa traditionala, dar platesc taxe.

La fiecare 4 ani, auzim aceleasi scuze si nemultumiri fata de cei de dinainte. Va anunt ca nici de acest aspect nu suntem interesati. Noi, de fiecare data votam un primar de la care ne asteptam sa rezolve problemele nu sa ni le aminteasca zilnic la televizor. Si mai avem o problema. Singurii care platesc taxe si primesc in schimb incompetenta suntem noi, cetatenii. De altfel nici un primar, ministru, ce o fi el, dupa ce pleaca din fotoliu, nu este tras la raspundere pentru incompetenta, asadar, nu plateste in niciun fel, iar noi suntem singurii care o platim cu varf si indesat", transmite Virgil Ianţu într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Ianţu: Dacă nu reuşiţi să găsiţi soluţii la o asemenea problemă, înseamnă că locul dumneavoastră nu este acolo

"Subiectul principal il cunoaste deja toata tara. Cum va simtiti cand vedeti cum arata strazile Sectorului 1 in prag de Sarbatori? Onorant? Daca o clipa v-ati fi gandit la noi, ati fi rezolvat problema intr-un fel sau altul. Daca nu reusiti sa gasiti solutii la o asemenea problema, inseamna ca locul dumneavoastra nu este acolo.

Probabil, ca si ceilalti de dinainte, singura imagine pe care o veti lasa in urma este cea pe care o vedem astazi la coltul strazilor Sectorului 1", subliniază Virgil Ianţu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel