Virgil Ianțu a condus o licitație caritabilă, de dragul copiilor

kanald_virgil_iantu
kanald_virgil_iantu

Prezentatorul show-ului ”Vrei să fii milionar?” de la Kanal D, Virgil Ianțu, a fost ieri, 7 martie, amfitrion al evenimentului caritabil Books Cheese And Wine, organizat de Fundația Acorns și susținut de Prințesa Marina Sturdza, eveniment prin intermediul căruia sunt susținute lectura și educație timpurie din creșele de stat din România.

Intr-o ambianta relaxanta, s-au oferit spre licitatie carti purtand semnaturile si mesajele speciale din partea unor autori valorosi precum Neagu Djuvara, Mircea Cartarescu, Iulian Tanase, sau pe cele ale unor personalitati care recomanda o carte draga lor, precum Andreea Marin Banica, Loredana Groza, Nicu Alifantis, Adrian Despot. Invitatul special al serii a fost Chae Strathie, scriitor scotian de carti pentru copii, alaturi de care Virgil Iantu a condus licitatia caritabila.

“A fost o intalnire foarte placuta intre parinti, copii, educatori, au venit oameni care au platit si 70, 100 de lei pentru o carte, astfel ca s-au strans sume importante pentru ca micutii din cresele de stat sa aiba parte de propriile lor carti de povesti”, a spus Virgil Iantu. Acesta a fost insotit la licitatie de fiica lui, Iasmina, o impatimita dupa povesti , dupa cum o descrie tatal ei. “Roxana (n.r. – partenera de viata a lui Virgil Iantu) ii citeste Iasminei in fiecare seara povesti, e un ritual care dureaza de pe vremea cand Iasmina era bebelus”, citează comunicatul de presă.

Fondurile stranse in urma licitatiei vor fi folosite pentru achizitionarea de carti pentru copii din cresele de stat din sectoarele 2 si 3 din Bucuresti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel