Urmărește emisiunea live


Viorica Dăncilă, mesaj de mulţumire pentru omologul polonez, pentru susţinerea în timpul preşedinţiei rotative a Consiliului UE

Viorica Dăncilă a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj după întâlnirea cu omologul polonez. Aceasta a ţinut să îi mulţumească oficialului de la Varşovia pentru susţinerea arată pe perioada în care România a deţinut preşedinţia rotativă a Consiliului UE. 

"Mi-a făcut o deosebită plăcere vizita la București a Prim-ministrului Republicii Polone și a importantei delegații de miniștri, cărora le mulțumesc pentru participarea la cea de-a doua rundă de consultări interguvernamentale.

Salut semnarea mai multor Memorandumuri de Înțelegere în domenii cu o relevanță deosebită pentru dezvoltarea țărilor noastre, precum infrastructura și transporturile, energia, comunicațiile și digitalizarea, antreprenoriatul, gestionarea fondurilor europene, cooperarea pe linia Academiilor de Poliție. Ne bucură faptul că oamenii de afaceri din Polonia își sporesc investițiile în țara noastră, în timp ce investitorii români manifestă, la rândul lor, un interes crescut pentru piața poloneză.

Îi mulțumesc totodată omologului meu pentru cooperarea excelentă pe durata Președinției române a Consiliului Uniunii Europene și pentru cuvintele de apreciere față de modul în care România și-a exercitat acest mandat. Vom continua să lucrăm împreună pentru consolidarea proiectului european, de al cărui succes depinde viitorul cetățenilor pe care îi reprezentăm și în numele cărora acționăm", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel