Viorica Dăncilă - întâlnire cu Papa Francisc. Întrebare cheie

Viorica Dăncilă, plângere penală
Viorica Dăncilă, plângere penală

Viorica Dăncilă a făcut primele declarații în urma întâlnirii cu Papa Francisc. Premierul a dezvăluit întreabrea cheie.

Viorica Dăncilă a dezvăluit câteva deintre subiectele pe care le-a abordat în discuția cu Papa Francisc, dar și despre sentimentele pe care i le-a provocat o asemenea întâlnire.

La înretarea prvitoare la mesajul pe care Papa l-a avut pentru români, prim-ministrul a susținut că a fost „un mesaj de suflet, care îndeamnă la pace, la liniște și la faptul că toți trebuie să ne temem de dumnezeu, că atunci când există teamă oamenii nu pot face lucruri rele. Cred că sunt mesaje pliate pe realitatea din România. (...) Am discutat că sunt prima femeia premier în România. L-a bucurat. M.a întrebat de provocări, am spus ca se pliază pe mesajul lui, că aș vrea să existe mai puțină dezbinare”, conform Antena3.

Ce daruri a dus Viorica Dăncilă la Vatican

Viorica Dăncilă ia dus în dar Pepei un stilou de lemn, un măr copăcel care va fi plantat ulterior la Vatican şi semințe de legume româneşti care vor fi duse în Africa la copiii înfometaţi. Drept răspuns, premierul a primit „o sculptură în care binele învinge întotdeuna răul, trei cărți și mesajul de pace.

„Am avut emoții foarte mari din prima clipă. Nu e obișnuit să te întâlnești cu el. Merge la sufletul tuturor prin mesajele date”, a mai spus premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel