Violențe între suporteri în Brazilia. Un mort și mai mulți răniți

Dan Carp / 05 Martie 2018 / 11:32

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte patru au fost rănite duminică, în cursul unei confruntări între suporterii echipelor braziliene de fotbal FC Santos şi Corinthians.

Confruntarea dintre cele două tabere a avut loc într-o localitate din apropierea metropolei Sao Paulo. O persoană a murit, patru au fost rănite, iar poliţia a arestat 21 de persoane.

Incidentele au izbucnit în oraşul Itaquaquecetuba, aflat la aproximativ 50 minute de Sao Paulo, în momentul în care un autobuz plin cu suporterii lui Santos a fost surprins de mai multe vehicule care transportau simpatizanţi ai rivalei Corinthians.

Autobuzul se îndrepta către o întâlnire a fanilor lui Santos, înaintea derby-ului programat în cursul serii de duminică pe stadionul Pacaembu din Sao Paulo, împotriva lui Corinthians (scor 1-1).

 

21 de suporteri reținuți, dintre care doi minori


Un bărbat în vârstă de 31 ani, care a fost rănit grav în urma loviturilor primite, a fost transportat la spitalul din Santa Marcelina, unde a încetat din viaţă.

Patru persoane au fost, de asemenea, rănite, trei vehicule au fost avariate, iar o motocicletă a fost incendiată.

În urma incidentelor au fost reţinute de 21 de fani ai lui Santos, între care şi doi minori, acuzaţi de lovirea bărbatului care a murit, precum şi de provocarea de daune materiale la mai multe vehicule.

 

[citeste si]