Vine Iepurașul. 7 idei creative de decorațiuni de Paște făcute manual în 2024

Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Paștele este un moment al familiei, al liniștii și al bucuriei, o perioadă perfectă pentru a ne relaxa și a ne implica în proiecte DIY (do it yourself) simple și creative. Anul acesta, de ce să nu ne decorăm casele cu ornamente făcute chiar de noi?

Pentru a vă inspira, am adunat de pe site-ul lovedeco o listă cu 10 idei ușor de realizat, folosind materiale accesibile:

1. Pom de Paște: O reinterpretare a tradiției nemțești "Ostereierbaum", pomul de Paște este o modalitate minunată de a decora un spațiu. Puteți folosi crenguțe naturale așezate într-o vază, pe care să agățați diverse ghirlande cu ouă, iepurași și alte elemente pascale.

2. Sursa: Fre... (paste1_66639800_04339000.jpg)

Sursa: Freepik

2. Ghirlande festive: Ghirlandele în formă de iepuraș sunt o modalitate adorabilă de a completa decorul pomului de Paște. Le puteți realiza manual din sârmă și flori mici, colorate.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kathrin (@wohnliebe_4)

3. Buzunare pentru cadouri: Surprindeți cei dragi cu buzunare în formă de ou, perfecte pentru a ascunde mici cadouri de la Iepurașul de Paște. Folosiți un șablon din hârtie și resturi de materiale textile pentru a crea aceste decorațiuni unice și practice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by woodlark® • ashley (@woodlark)

4. Coronițe pascale: Renunțați la coronițele de brad din Crăciun și optați pentru variante pascale din frunze de eucalipt, muguri de bumbac și flori delicate.

1. Sursa: Fre... (paste4_38260600_98259200.jpg)

Sursa: Freepik

5. Instalație florală: Creați o atmosferă veselă și colorată cu o instalație florală în formă de iepuraș. Folosiți un pistol de lipit pentru a fixa florile pe un șablon personalizat, oferind mesei festive un plus de rafinament.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viva a Páscoa (@vivaapascoa)

6. Iepurași din role de hârtie igienică: Reciclați creativ rolele de hârtie igienică transformându-le în iepurași adorabili, ideali pentru a ascunde mici surprize sau a decora masa festivă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Oester - your new DIY mom friend (@kelly.oester)

7. Decorațiuni pentru masă: Transformați șervețelele în iepurași drăguți, aducând un plus de joacă și culoare mesei de Paște.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephanie Hanna (@stephaniehannahome)

Acestea sunt doar 7 idei de pornire, dar posibilitățile sunt infinite. Cu puțină imaginație și îndemânare, vă puteți crea propriile decorațiuni unice și personalizate, făcând din Paștele de acest an o sărbătoare de neuitat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel