VIDEO - Scene incredibile din Coreea de Nord. Cei 200.000 de soldați ai lui Kim Jong-Un, gata să moară oricând pentru dictator

Scene incredibile din Coreea de Nord. Cei 200.000 de soldați ai lui Kim Jong-Un, gata să moară oricând pentru dictator / Foto: Captură video Realitatea Plus
Scene incredibile din Coreea de Nord. Cei 200.000 de soldați ai lui Kim Jong-Un, gata să moară oricând pentru dictator / Foto: Captură video Realitatea Plus

Vezi în articol scene incredibile din Coreea de Nord, cu soldații lui Kim Jong-Un.

Kim Jong-Un se laudă cu o armată de 200 de mii de soldați. Militarii pentru operațiuni speciale sunt gata oricând să moară pentru dictator, spun generalii nord-coreeni.

Scenele surprinse în Coreea de Nord par desprinse din filmele de acțiune. Soldații sunt motivați să lupte până la ultimul om pentru dictatorul Kim Jong-Un, relatează Realitatea Plus, citând presa străină. Militarii sunt antrenați pentru operațiuni speciale, iar antrenamentele lor aproape că sfidează limitele umane.

Soldații sunt antrenați să reziste la tortură

Toți soldații sunt instruiți să reziste șantajului indiferent de nivelul de tortură la  care sunt supuși în cazul în care sunt capturați. Trupele de infiltrare sunt pregătite de operațiuni de asalt pentru a pătrunde în porturi, nave sau submarine. Cei 200.000 de soldați sunt diferiți de cei peste un milion de soldați obișnuiți. Ei dispun de cele mai bune echipamente și de cea mai aspră instruire pentru a se adapta oricăror condiții de luptă. 

Kim Jong Un vrea să arate că e 'invincibil militar'. O nouă rachetă balistică lansată în Marea Japoniei

Liderul Coreei de Nord a promis luna trecută să construiască o 'armată invincibilă' în fața a ceea ce spune că sunt politici ostile din Statele Unite, relatează presa de stat, citată de BBC.

'Armata noastră a detectat o rachetă balistică cu rază scurtă de acţiune neidentificată, ar fi vorba despre o rachetă de tip SLBM' lansată de Coreea de Nord de la Sinpo către mare în partea de est a peninsulei, potrivit unui comunicat al şefilor de stat major interarme.

'Serviciile de informaţii sud-coreene şi americane efectuează o analiză minuţioasă pentru a obţine detalii suplimentare', se adaugă în comunicat. Sinpo, de unde a fost lansată racheta, este un oraş portuar în estul ţării, cu un şantier naval important. Imagini din satelit arătau prezenţa acolo a submarinelor.

Nordul lucrează în prezent la dezvoltarea lansării unei rachete balistice de pe un submarin (SLBM) şi a efectuat deja o lansare de pe un dispozitiv scufundat. Experţii cred că a fost probabil o platformă scufundată mai degrabă decât un submarin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel