VIDEO Șarpe de aproape 2 metri, capturat într-un parc aglomerat din Drobeta Turnu Severin

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Jandarmii au fost surprinși să prindă într-un parc din Drobeta Turnu Severin un șarpe uriaș, cu o lungime de aproape doi metri. 

Un șarpe de aproape 2 metri lungime a fost găsit într-un parc aglomerat din Drobeta Turnu Severin. Oamenii au apelat la ajutorul jandarmilor. Jandarmii au alungat, în ultimele două luni, zeci de câini agresivi sau reptile, scrie Mediafax. 

Șarpele având o lungime de peste un metru și jumătate a fost îndepărtat de jandarmi dintr-un spațiu verde, situat în apropierea unui centru comercial din Drobeta Turnu Severin.

A sunat la 112

O persoană a sesizat la 112 prezența șarpelui pe strada M. Gușiță, în apropierea unui parc frecventat de mai multe persoane. La fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie.

Reptila a fost observată și de către jandarmi, care au prins-o și, ulterior, au eliberat-o în mediul său natural.

În ultimele două luni, jandarmii au intervenit în 26 situații pentru îndepărtarea pericolului provocat de insecte, câini agresivi sau reptile.

Șarpe în mașina de spălat

O femeie din West Palm Beach (Florida, SUA) a deschis uşa de la maşina de spălat şi a văzut în cuvă ceva ce semăna cu o bluză cu imprimeu de şarpe, însă când a atins-o şi-a dat seamă că era de fapt un şarpe adevărat, au informat mass-media locale citate de EFE, scrie Agerpres. 

"Pur şi simplu m-am îngrozit", a declarat Emily Wisnic postului de televiziune WPEC, amintindu-şi că şarpele s-a mişcat atunci când l-a atins cu mâna.

Wisnic, care s-a mutat din Connecticut în Florida în urmă cu un an, a ţipat cât a putut de tare şi după ce şi-a revenit a sunat la organizaţia care se ocupă de speciile de animale ce invadează casele oamenilor, un lucru destul de frecvent în Florida.

Agenţia de mediu poartă o luptă de mai mulţi ani împotriva acestei specii ne-autohtone şi despre care nu se ştie cum a ajuns în Everglades, unde a produs mari pagube faunei locale ca urmare a tipului său de alimentaţie şi a uşurinţei cu care se reproduce.

Animal Control a exclus posibilitatea ca şarpele să fi intrat în maşina de spălat prin ţevile din casă, fiind de părere că pitonul era animalul de companie al vreunui vecin şi că s-a târât prin sistemul de ventilaţie până în apartamentul lui Emily Wisnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel