VIDEO - Fan al Barcelonei, criză de nervi după înfrângerea la Liverpool

Înfrângerea Barcelonei la Liverpool a generat o reacție de frustrare maximă pentru un suporter, care și-a distrus televizorul.

Liverpool a reușit o ”remontada” greu de anticipat, înainte de returul cu Barcelona. De la 3-0 în tur, 'cormoranii' au câșigat cu 4-0 în Anglia și s-au calificat în finala Champions League.

În timp ce echipa lui Jurgen Klopp așteaptă cu nerăbdare finala la Madrid, de la începutul lunii iunie, fanii Barcei âși reamintesc de ultimul sfert de finală pierdut la Roma.

Înfrângerea de la Liverpool a fost mai mult decât putea duce un susținător al catalanilor, care nu a mai rezistat nervilor, chiar în timp ce se cânta ”You will never walk alone”, pe Anfield Road. El și-a revărsat frustrările pe propriul televizor. Cu imaginea antrenorului de la Liverpool, Jurgen Klopp, pe ecran, care sărbătorește victoria, fanul poate fi văzut cum a aruncat cu un obiect în televizor, înainte de a lansa și o lovitură de picior și, apoi, o ploaie de pumni.

Citește și: VIDEO "You will never walk alone!" - Anfield Road, cutremurat după meciul FABULOS al lui Liverpool

VIDEO

Un tricou al lui Lionel Messi stă cu mândrie deasupra televizorului, în timp ce alte persoane care apar în materialul filmat abia reacționează la izbucnirea suporterului isteric. Fără a fi surprinzător, fanii din Liverpool au părut mai degrabă amuzați de video, în timp ce reacționau pe social media. Unul a scris pe Twitter: "Ei bine, banii pe care i-a salvat că nu merge la Madrid îi vor aduce un nou televizor".

Citește și: Liverpool - Barcelona rezultat | VIDEO Retur de foc pentru un loc în finală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel