(VIDEO) După maneaua lui Guță despre PSD apare un nou cântec

După eşecul înregistrat pe reţelele de socializare cu maneaua cântată de Nicolae Guţă, a apărut un nou cântec de campanie pentru PSD. De data aceasta, s-a mers pe stilul popular, iar pentru interpretarea melodiei au fost aleşi doi minori, Sorina şi Corin Pop. 

"De la PSD învăţăm/Pe bunici să-i ajutăm/Pe bunici să-i ajutăm/Cu pensia lor mărită/Viaţa e mai liniştită/Hai, ieşiţi cu toţi la vot/Cu bunicii la un loc/Ei votează în număr mare/PSD le dă valoare" sunt câteva dintre versurile melodiei. 

Videoclipul postat pe Facebook de Codrin Ştefănescu, secretarul general al partidului, are şi câteva referiri la Frans Timmermans. 

"Frunză verde de bostan/Eu nu-l vreau pe Timmermans/Eu nu-l vreau pe Timmermans/Că un om părtinitor/Din ţara lalelelor", sunt versurile în care social democraţii îl critică pe prim-vicepreşedintele Comisiei Europene. 

Maneaua lui Guţă, un eşec

La nici trei zile după ce fusese postată pe internet, maneaua pro PSD interpretată de Nicolae Guţă a fost ştearsă, pentru că încălca legea drepturilor de autor. Videoclipul melodiei folosise mai multe imagini de la festivaluri cunoscute din România, precum Neversea şi Untold. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel