Videanu şi-a anunţat susţinerea pentru Blaga la şefia PDL

videanu
videanu

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a anunţat, joi, că îl va susţine pe Vasile Blaga la şefia partidului,  precizând că acesta din urmă îşi va face publică intenţia de a candida sau nu în curând.

„PDL astăzi nu are un Traian Băsescu care să tracteze partidul şi să-l ducă câştigător în alegeri. Ca exponent al echipei, Blaga se bucură de o audienţă foarte mare în interiorul partidului. Eu îl voi susţine pe Vasile Blaga, dar ideea de echipă este foarte importantă în interiorul partidului. Dacă nu se ajunge la o soluţie, în care să se menţină unitatea partidului, cel care va pierde va fi militantul PDL“, a anunţat Videanu într-un interviu pentru HotNews.ro

El nu a dorit să precizeze clar pentru ce funcţie va candida el însuşi, dar a precizat că este exclus să intre în cursa pentru preşedinte, fără însă să nege că este interesat de a rămâne prim-vicepreşedinte. „Voi încerca să-mi găsesc un loc în care expertiza mea economică să fie pusă la dispoziţia partidului şi sper într-o soluţie matură în interiorul partidului (...) Ce-mi doresc este ca experienţa administrativă şi economică acumulate, echipa pe care o am în interiorul PDL, care are o expertiză extraordinară, care oricând poate să stea la masă cu argumente la Fondul Monetar Internaţional, cu Banca Mondială, cu Comisia Europeană, ar fi păcat ca această expertiză să se piardă“, a spus Videanu.

„Din câte stiu, Vasile va anunţa foarte clar în următoarele zile acest lucru, intenţia de a candida sau de a nu candida, intenţia o va face public zilele următoare“, a adăugat Videanu.

Citeşte şi:

Adriean Videanu: Coaliţia de guvernare ia în calcul scăderea taxei unice de 16% şi reducerea contribuţiilor sociale – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel