Victor Ciutacu: Ponta nu are scăpare. Scutiți-mă cu invocarea relației personale dintre mine și el

Klaus Iohannis i-a cerut demisia lui Victor Ponta, după ce DNA a anunţat că acesta este urmărit penal în dosarul lui Dan Şova. Victor Ponta a anunţat pe Facebook că nu demisionează, susţinând că mandatul său de premier depinde de Parlament.

VEZI ȘI: Alessandra Stoicescu, reacție vehementă: Halucinant tupeu

Victor Ciutacu a vorbit despre acest subiect pe blogul personal. Jurnalistul a notat câteva concluzii după această zi care va rămâne în istorie.

" - Convocarea lui Ponta la DNA fix în ziua depunerii căznite a moțiunii de cenzură împotriva Cabinetului pe care-l conduce, emiterea comunicatului de presă cu acuzațiile penale când el abia părăsise sediul unde se prezentase la citare, ieșirea imediată a lentului Iohannis cu solicitarea imperativă de demisie (completată cu interviul aranjat în seara asta la TVR), plus multe alte coincidențe mă fac să afirm fără să-mi clipească un mușchi pe față că e o execuție politică.

– Se urlă intens, cu pasiune, pe tema noii lovituri de stat. Dacă ai proprietatea cuvintelor, încercarea de a schimba majoritatea parlamentară și puterea politică altfel decât pe calea votului (și, mai ales, prin implicarea fățișă a instituțiilor de forță ale statului) asta este. Nici măcar aparențele nu se mai respectă.

– Ponta nu are scăpare. Mai devreme sau mai târziu, în funcție de cât de tare sună telefoanele de unde trebuie și de cât de aplicate vor fi negocierile, va părăsi funcția și Palatul Victoria. Dosarul penal e pretextul să-l forțeze să-și ia viteză.

(...)

P.S. Scutiți-mă, vă rog, cu invocarea relației personale dintre mine și el. Dincolo de faptul că este total irelevantă în contextul politico-mediatic actual, n-aveți habar care-i, de fapt, realitatea ei și în ce coordonate se înscrie", a scris Victor Ciutacu pe blogul său. Întreaga postare poate fi găsită AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel