Venus retrograd. Certuri în cuplu, contracte rupte și oferte în străinătate

Începând cu data de 5 octombrie, Venus va intra în mers aparent retrograd, tranzitând mai întâi zodia Scorpion, urmând ca, de la 1 noiembrie, să reintre în Balanță. 

Berbec

Pot simți un surplus de energie, care îi poate determina să se manifeste într-un mod egoist, dur față de cei din jur, din dorința de a se detașa de anumite obligații.

Taur

Venus retrograd în Scorpion poate aduce certuri în cuplu din cauza banilor, amenințări cu despărțirea, secrete ieșite la suprafață, dar și o iubire sosită pe neașteptate.

Gemeni

E timpul pentru Gemeni să se gândească mai mult la sănătatea lor. Unii vor fi nevoiți să adopte regim sau chiar un tratament în a doua jumătate a lunii octombrie.

Rac

Racii își doresc să-și exprime sentimentele, dragostea și romantismul față de cineva cu totul special. În noiembrie, se poate ivi șansa de a rezolva unele chestiuni de familie.

Leu

Apar conflicte cu cei dragi, certuri plecate fie de la o moștenire, fie de la asumarea responsabilităților sau de la respectarea unor principii morale.

Balanță

Nativii în Balanță se vor simți încorsetați de unele situații, mai ales la locul de muncă. Se pot rupe relații profesioale, contracte.

Scorpion

Venus în mers aparent retrograd în Scorpion le imprimă nativilor acestei zodii dorința de detașare de tot și de a spune lucrurilor pe nume.  

Săgetător

Venus retrograd în Scorpion aduce Săgetătorilor multă energie psihică și putere de concentrare, dar și surprize sentimentale.  

Capricorn

Pentru Capricorni, această retrogradare se va simți ca un duș rece, care-i trezește brusc la realitate. 

Vărsător

Varsatorii vor trăi o perioadă agitată pe plan profesional. Pot apărea și oferte de muncă în străinătate.

Pești

După un scurt bilanț financiar, aceștia vor simți că au muncit pe degeaba, potrivit ele.ro. Mulți Pești vor realiza că pierd timpul în situațiile în care sunt prinși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel