EXCLUSIV  Venus retrograd, 5 octombrie. Astrolog: Să nu crezi tot ceea ce vezi

[] []

04 oct 2018 / 23:45
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cu Venus retrograd, începând cu 5 octombrie 2018, rațiunea va fi pusă la colț.

„Concluzia lunii octombrie: puteți să faceți orice, numai să nu luați decizii amoroase. Cu Venus retrograd din 5 octombrie, inima va fi cam neascultătoare, iar rațiunea pusă la colț. Va fi luna ex-ilor pentru unii și umplerii paharului pentru alții. Retrăirii unor momente apuse, autoiluzionării că poate de data asta va mai merge și dorinței de a iubi din nou", a transmis astrologul Daniela Simulescu. „Și cum retrogradarea va începe în semnul Scorpionului, ne vor preocupa tot felul de secrete, mistere, bârfe, dar și ce fac vecinii printre așternuturi (dovadă referendumul). Scenarita și paranoia ne vor acompania peste tot. Pe lângă Venus, vom mai avea Soarele, Mercur și Jupiter, tot în Scorpion. Așa că să nu crezi tot ceea ce vezi, dar nici să ai încredere 100% în ceea ce fantazezi", a precizat Daniela Simulescu pe Facebook.

Lucruri ascunse

„Retrogradarea lui Venus, în perioada octombrie-noiembrie, va scoate la iveală multe lucruri ascunse legate de modul de gestionare a fondurilor sau de mușamalizare a unor acte de interes național", declara astrologul Daniela Simulescu în cadrul unui interviu acordat DCNews.

Potorivit astrologului, Jupiter va intra în Săgetător în noiembrie și va sta aici până la sfârșitul anului viitor. „România este Săgetător, are Venus/Mercur/Nodul Nord (punctul destinului), casa guvernului în același semn. Jupiter nu suportă chestiunile ilegale, deci reprezentanții poporului vor trebui să aibă grijă la orice vor dezvolta. Jupiter te ajută să scapi de pedeapsă dacă ești nevinovat. Dar dacă îți susții nevinovăția, deși știi că nu este așa, statistic, Jupiter te pedepșește și mai rău. În mod normal, conjuncția lui Jupiter cu planetele enumerate, aduce schimbare, expansiune, împlinire, schimbare pozitivă", spunea Daniela Simulescu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24