EXCLUSIV  Venus în Scorpion. Astrologul Daniela Simulescu: ATENȚIE pe 13 octombrie! Se schimbă tot

Rodica Mitu / 08 oct 2019 / 08:09 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Venus va intra în semnul Scorpionului în data de 8 octombrie și îl va vizita până pe 1 noiembrie. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, explică ce înseamnă acest lucru.

„În astrologie, planeta Venus reprezintă iubirea, dragostea, relațiile, sentimentele, feminitatea, plăcerile, frumusețea, negocierile, valorile și simțul estetic. Scorpionul este semnul abisului, al morții, al sexului, al profunzimii, al geloziei, al posesivității, al magnetismului. Atunci când domnița Venus se îmbracă în hainele Scorpionului, ne vom confrunta cu sentimente arzătoare, aprinse, duse la extrem. Tendința generală va fi una de control, de a ști ce face persoana iubită sau cea pe care ne-o dorim. Ne vom transforma în adevărați detectivi sau spioni și nu vom renunța până nu aflăm tot. Obsesiile vor fi la ordinea zilei și ne vom hrăni cu ele. Patima emoțională va fi de nestăpânit.

Lui Venus în Scorpion nu îi plac iubirile simple, ci cele complicate, dramatice, pasionale și arzătoare. Vom țese scenarii de răzbunare dacă ne vom simți trădați sau respinși. În plus, ne vom testa partenerii într-un mod subliminal, și chiar vom apela la gesturi manipulatoare.

Dăm totul și cerem totul.


Dacă devotamentul nostru nu va fi răsplătit la fel, vom avea senzația că se învârte planeta cu noi. Deși în interiorul nostru va fi un tumult emoțional, vom reuși să disimulăm și să îi facem pe ceilalți să creadă că suntem indiferenți la gesturile lor.

Atenție la data de 13 octombrie când Venus va face o opoziție cu Uranus pentru că vor ieși la suprafață multe secrete din zona amoroasă”, a transmis Daniela Simulescu.

 

VEZI ȘI: Lună extraordinară pentru o ZODIE. Nimeni nu se mai aștepta


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22