Vedetă din România, de URGENȚĂ la spital pentru un motiv HALUCINANT. "Nu mi-am imaginat că aș putea păți așa ceva"

imagine cu caracter ilustrativ
imagine cu caracter ilustrativ

O vedetă cunoscută din showbiz-ul românesc a ajuns de urgență la spital. Despre cine este vorba și ce a pățit e greu de imaginat. 

Laurette, fotomodelul care a impresionat lumea showbiz-ului românesc, a trecut, zilele trecute, printr-o situație dificilă și a mers de urgență la spital. 

Clipe de coșmar. Ce a pățit vedeta

Miloasă din fire, Laurette a decis ca, în plină stare de urgență impusă de pandemia de COVID-19, să se ocupe de câinii maidanezi din preajma locuinței sale. Cu toate acestea, chiar dacă intenția ei a fost buna, s-a transformat într-un adevărat coșmar.

"Îmi plac animalele și, normal, mi-a fost milă de ele. Sunt câțiva câini pe unde stau eu, așa că am decis să îi hrănesc. Nu mi-am imaginat vreodată că aș putea păți așa ceva", a declarat Laurette pentru wowbiz.ro. 

"Am văzut stele verzi de durere, mi s-au înmuiat picioarele"

"Le-am dus o farfurie de mâncare. Erau doi căței care, nu știu de ce, s-au încăierat. Iar eu am fost chiar la mijloc. Și, când un cățel a încercat să îl muște pe celălalt, mi-a capsat mie mâna. Am văzut stele verzi de durere, mi s-au înmuiat picioarele, recunosc. Am mers, normal, imediat la spital, mi s-a făcut vaccinul anti-rabic. Ce să fac? Acum mă simt mai bine, dar ieri m-am simțit chiar rău, nu a fost de joacă pentru mine. Rana nu e una foarte gravă, dar a fost foarte dureroasă, că mi-a prins un deget. Știu că maidanezul nu ar fi vrut să mă muște pe mine, dar s-a întâmplat. Oricum, voi avea grijă să le dau mâncare și de acum înainte", a mai spus modelul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel