Vaslui: Persoane evacuate din locuinţe din cauza inundaţiilor

O familie din localitatea Todireşti a fost evacuată de pompieri, după ce casa în care locuia a fost inundată în urma precipitaţiilor abundente înregistrate în zonă.

De asemenea, potrivit unei informări transmise de Instituţia Prefectului Vaslui, în localitatea Huc s-a intervenit pentru evacuarea din locuinţă a unui bătrân care locuia singur.

"În localitatea Todireşti a fost solicitată barca de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru evacuarea unor animale din gospodării. Prefectul judeţului, Eduard Popica, se află la faţa locului", se arată în informarea transmisă de reprezentanţii Instituţiei Prefectului.

Mai multe locuinţe din comunele Dumeşti şi Băceşti au fost inundate în urma precipitaţiilor abundente înregistrate în noaptea de luni spre marţi, la faţa locului intervenind pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, pentru evacuarea apei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu, pe DN 15 D şi DJ 195A circulaţia este îngreunată.

Circulaţia rutieră pe DN 2F, km 38+865, pe raza localităţii Străminoasa din judeţul Bacău, la limita cu judeţul Vaslui, întreruptă în cursul nopţii din cauza inundaţiilor, a fost reluată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel