Vasii, declarații despre Bica și Udrea. Banciu, reacție fabuloasă

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, joi seară, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a comentat declarațiile Mariei Vasii legate de Alina Bica și Elena Udrea.

„Avem o intervenție a doamnei Maria Vasii, avocată. Comentează bine doamna Vasii și zice așa: Nu mă onorează ceea ce urmează să spun, însă îmi asum. Stați liniștită, că noi am spus de mult. Nu trebuie să vă onoreze nimic în lumea asta, trebuie să fiți corectă, atât. Eu zic că doamna Bica nu și-a fundamentat cariera neapărat pe performanțele profesionale, zice ea, ci pe un sistem în care totul era posibil dacă erai în locul potrivit și aveai conexiunile necesare. Perfect, exact așa a și fost. Probabil că așa a fost și convinsă să plece în Costa Rica, fiind convinsă că totul se aranjează, că totul este pregătit. Până aici, suntem de acord.

Dacă ar fi studiat mai bine legislația în materie, putea să știe că nu are această garanție. În orice țară care a semnat convenția Interpol, era la fel expusă riscului de a fi adusă în România, cu atât mai mult cu cât este în executarea unei hotărâri de condamnare, nu are niciun fel de drept de a solicita azil. Iată primul om care ne dă dreptate nouă 100 la sută. Nu a mai spus nimeni la nicio televiziune din România asta, sunt convins", a spus Radu Banciu. 

„Aici nu suntem de acord”

„Ce zice mai departe? Are doar anumite facilități legate de statutul de refugiat pe care dânsa nu îl are. (...) În nicio țară semnatară a convenției Interpol, continuă doamna Vasii, nu aveau certitudini din punct de vedere juridic, nici Alina Bica, nici Elena Udrea. Dacă doar citeau acest act fundamental de funcționare Interpol... ar fi știut acest lucru, doar că înainte de a citi, dânsele s-au bazat pe aceste promisiuni obscure care nu au funcționat. Ea a fost la Antena 3. Și a spus acolo că doamna Udrea (...) va înțelege că este pe cont propriu. Sigur că va încerca să valorifice tot ceea ce are. Și eu cred că are suficiente informații care să fie de interes, astfel încât să obțină o înțelegere în avantajul dumneai. Fie că este vorba despre o înțelegere în ceea ce privește ancheta în curs sau în ceea ce privește procedura extrădării. Aici nu suntem de acord cu doamna Vasii. Eu cred că vom afla lucruri interesante. Nu vom afla nimic interesant, acesta este marele merit al Elenei Udrea. Are o calitate greu de întâlnit la oameni: de a fi fidelă. Deci nu cred că va turna pe cineva la viața ei", a precizat Radu Banciu.

Vezi și:

Avocata Maria Vasii, despre Alina Bica: Nu mă onorează ceea ce spun, însă îmi asum


Maria Vasii, informație despre Udrea: Vom afla lucruri interesante



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel