Maria Vasii, informație despre Udrea: Vom afla lucruri interesante

Elena Udrea
Elena Udrea

Maria Vasii, prezentă joi în cadrul emisiunii Alessandrei Stoicescu de la Antena 3, a vorbit și despre Elena Udrea.

„Doamna Udrea mă gândesc că, în aceste momente, va înțelege foarte bine statutul său. Va înțelege că este pe cont propriu. Sigur că va încerca să valorifice tot ceea ce are. Și eu cred că are suficiente informații care să fie de interes, astfel încât să obțină o înțelegere în avantajul dumneai. Fie că este vorba despre o înțelegere în ceea ce privește ancheta în curs sau în ceea ce privește procedura extrădării. Eu cred că vom afla lucruri interesante", a declarat avocata Maria Vasii, joi, 18 octombrie, în cadrul emisiunii „100 de minute" de la Antena 3.

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis joi să o citeze pe Elena Udrea la penitenciarul în care este închisă în Costa Rica, în două procese pe care le are pe rolul acestei instanţe.

La Curtea de Apel Bucureşti, era programat dosarul în care Elena Udrea este judecată pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor în legătură cu finanţarea campaniei electorale de la alegerile prezidenţiale din 2009. Avocatul care o reprezintă pe Udrea a arătat în sala de judecată că este de notorietate faptul că aceasta este arestată într-un penitenciar din Costa Rica şi trebuie să fie citată la locul de deţinere. Judecătorul a fost de acord şi a amânat procesul pentru data de 15 noiembrie, urmând să se realizeze citarea prin intermediul Ministerului Justiţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel