Vanghelie explică de ce numele său apare în scandalul fraudei la BAC

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a mărturisit, luni, că este "degajat" în legătură cu scandalul de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, precizând jurnaliștilor care i-au pus întrebări despre acest subiect și motivul pentru care numele său a apărut în acest scandal.

"Când veţi găsi formule în care veţi considera că pot să am o problemă, vă răspund eu, vă caut eu pe voi. Când nu vă caut, înseamnă că sunt degajat", a răspuns primarul Vanghelie întrebărilor jurnaliştilor, susținând, de asemenea, că se va dovedi că profesorul de religie de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", Leonard Petre, despre care se spune că ar fi strâns bani de la elevi pentru mita la Bacalaureat, este nevinovat.

"Haideţi să lăsăm instituţiile, să vedem. Dar eu vă spun decât atât: că eu nu am nicio problemă, par eu a fi că nu sunt degajat? Haideţi să fim serioşi. Domnul respectiv eu vă asigur că o să vedeţi că este nevinovat. Unii au vrut să o rostogolim într-un fel, alţii au vrut să o rostogolim în alt fel", a spus Vanghelie, citează Mediafax.

Numele Marian Vanghelie este "frumos" și "vinde"

Edilul Sectorului 5 a oferit și o explicație a faptului că numele Marian Vanghelie a apărut în acest scandal: "E un nume frumos şi de aceea o să apară. Sunt sigur că şi dumneavoastră de aia mă daţi, am văzut că puneţi pe burtiere - şi dumneavoastră şi alte posturi - Vanghelie. Cred că vă place şi cred că se şi vinde", a adăugat Vanghelie.

El le-a solicitat jurnaliştilor să adreseze întrebări celor care ştiu despre ce este vorba în legătură cu Liceul "Bolintineanu".

"Întrebaţi-i pe cei care ştiu. Sunt atât de mulţi în măsură şi cred că dumneavoastră sunteţi cei care aţi observat cel mai bine. Sunt cei care sunt în măsură să răspundă, ei trebuie să răspundă pentru toate lucrurile, şi bune, şi rele. Fiecare în viaţa noastră răspunde pentru ceea ce face", a concluzionat primarul Vanghelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel