Vanghelie, declarații grave: Au amenințat-o

Vlad Manolache / 30 iul 2018 / 21:29 Salveaza PDF Comentarii

Fostul primar al Sectorului 5 a făcut declarații grave cu privire la anumite acțiuni care ar fi avut loc în timpul procesului său. 

Marian Vanghelie a susține că s-au făcut anumite mutări pentru ca el să fie condamnat mai repede. Fostul edil susține că două judecătoare au fost schimbate în timpul procesului său în condiții suspecte.

"A fost detașată special"

"Pe una dintre judecătoarele de la Tribunalul București au forțat-o și au amenințat-o să iasă la pensie. A doua judecătoare a fost detașată la Curtea de Apel. La Curtea de Apel nu te poți duce decât dacă iei un examen. A fost detașată special ca să poată să încerce să intre altcineva în acest dosar crezând că vor găsi pe cineva care să nu ne accepte aceste cereri pe care le facem de atâta timp și tot ceea ce cerem noi cu avocații care să devedească faptul că nu există nicio fraudă. (...) A fost detașată la Curtea de Apel pentru momentul în care au încercat cu acel ospătar care a spus adevărul că a fost forțat dimineața la șapte să scrie o declarație care nu era a lui, l-au chemat la DNA, l-au amenințat că îi fac dosar pe mărturie mincinoasă și l-a pus a treia oară să îi schimbe declarația. Și judecătoarea de la Tribunalul București a fost foarte serioasă și a făcut o încheiere senzațională unde am avut câștig de cauză, pe baza încheierii, inclusiv la Curtea de Apel",a declarat Vanghelie la Antena 3.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28